.

Mezitli de Yaşayan Engelliler Afet Bölgesindeki Kadınlara Şalvar Dikti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 20.08.2021 - 16:30, Güncelleme: 20.08.2021 - 16:30 1316+ kez okundu.
 

Mezitli de Yaşayan Engelliler Afet Bölgesindeki Kadınlara Şalvar Dikti

Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri gönüllüler ve hayırseverlerin desteğiyle farklı bir çalışmaya imza attı

Afette mağdur olan vatandaşların genel olarak kırsal kesimde yaşadığı gerçeğinde yola çıkarak kolları sıvayan Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri, gönüllüler ve hayırseverlerin desteğiyle farklı bir çalışmaya imza attı. Engelli Meclisi üyeleri afet bölgelerinde kadınlar için şalvar dikti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan’la birlikte afet bölgelerine gidecek olan şalvarların paketlenmesine yardım etti. Paketleme işlemine Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul da destek verdi. Özel olarak hazırlanan şalvar paketleri farklı afet bölgelerine gönderilecek. ENGELLİLERİMİZ ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARIYOR Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar için en önemli ihtiyaçlardan birisini düşünerek üretmiş olmalarından dolayı tüm Engelli Meclisi Üyeleri ve gönüllülere teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Engelli meclisimizi; Mersin’de bulunan tüm engelli derneklerinin bir araya gelerek, güzel ve kaliteli zaman geçireceği, çeşitli aktiviteler yapacağı bir alan olarak hayata geçirdik. Engellilerimiz hemen çalışmalara başlayarak çok güzel işler çıkarmaya başladılar. Bugün de yangın ya da sel olan afet bölgelerinde mağdur olan köylü kadınlarımız için şalvar ürettiler. Engelli arkadaşlarımız ve gönüllülerimiz hayırseverlerimizin bağışladıkları kumaşları, Engelli Meclisimize yerleştirdiğimiz makinalarla çok güzel şalvarlar yaptılar” dedi. HERKESE DERS OLACAK BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTILAR  Mezitli’de yaşayan engelli vatandaşların çok önemli bir çalışmaya imza attığını vurgulayan Başkan Tarhan, “Ürettikleri şalvarları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hazırlık işlemlerine yardımcı olmak amacıyla eşim Sembol Tarhan’la birlikte biz de geldik. İstiyoruz ki Mezitli’de yaşayan herkes üretimin içerisinde yer alsın. Zamanlarını daha güzel işler için harcasınlar. Kent Konseyi Engelli Meclisimiz bunun en güzel örneğini sergiledi. Şalvar üretiyorlar. Bunun herkese ders olması gerekiyor. İsteyen herkes hiçbir mazerete sığınmadan üretimin içerisinde yer alabilir. Özellikle bu afet dönemlerinde herkesin bir şekilde bu yardım aktivitesinin içerisinde yer alması gerekir. Gönüllü evlerimize, Kent Konseyimize, Engelli Meclisimize gelsinler ve bu arkadaşlarımızla ortak çalışma içerisinde bulunsunlar. Kendilerini ne denli iyi hissettiklerini göreceklerdir” diye konuştu.
Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri gönüllüler ve hayırseverlerin desteğiyle farklı bir çalışmaya imza attı

Afette mağdur olan vatandaşların genel olarak kırsal kesimde yaşadığı gerçeğinde yola çıkarak kolları sıvayan Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri, gönüllüler ve hayırseverlerin desteğiyle farklı bir çalışmaya imza attı. Engelli Meclisi üyeleri afet bölgelerinde kadınlar için şalvar dikti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan’la birlikte afet bölgelerine gidecek olan şalvarların paketlenmesine yardım etti. Paketleme işlemine Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul da destek verdi. Özel olarak hazırlanan şalvar paketleri farklı afet bölgelerine gönderilecek. ENGELLİLERİMİZ ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARIYOR Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar için en önemli ihtiyaçlardan birisini düşünerek üretmiş olmalarından dolayı tüm Engelli Meclisi Üyeleri ve gönüllülere teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “ Engelli meclisimizi; Mersin’de bulunan tüm engelli derneklerinin bir araya gelerek, güzel ve kaliteli zaman geçireceği, çeşitli aktiviteler yapacağı bir alan olarak hayata geçirdik. Engellilerimiz hemen çalışmalara başlayarak çok güzel işler çıkarmaya başladılar. Bugün de yangın ya da sel olan afet bölgelerinde mağdur olan köylü kadınlarımız için şalvar ürettiler. Engelli arkadaşlarımız ve gönüllülerimiz hayırseverlerimizin bağışladıkları kumaşları, Engelli Meclisimize yerleştirdiğimiz makinalarla çok güzel şalvarlar yaptılar” dedi. HERKESE DERS OLACAK BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTILAR  Mezitli’de yaşayan engelli vatandaşların çok önemli bir çalışmaya imza attığını vurgulayan Başkan Tarhan, “Ürettikleri şalvarları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hazırlık işlemlerine yardımcı olmak amacıyla eşim Sembol Tarhan’la birlikte biz de geldik. İstiyoruz ki Mezitli’de yaşayan herkes üretimin içerisinde yer alsın. Zamanlarını daha güzel işler için harcasınlar. Kent Konseyi Engelli Meclisimiz bunun en güzel örneğini sergiledi. Şalvar üretiyorlar. Bunun herkese ders olması gerekiyor. İsteyen herkes hiçbir mazerete sığınmadan üretimin içerisinde yer alabilir. Özellikle bu afet dönemlerinde herkesin bir şekilde bu yardım aktivitesinin içerisinde yer alması gerekir. Gönüllü evlerimize, Kent Konseyimize, Engelli Meclisimize gelsinler ve bu arkadaşlarımızla ortak çalışma içerisinde bulunsunlar. Kendilerini ne denli iyi hissettiklerini göreceklerdir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.