.

Mersin’deki DEAŞ operasyonunda 1 tutuklama

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2022 - 15:43, Güncelleme: 01.11.2022 - 12:06 1919+ kez okundu.
 

Mersin’deki DEAŞ operasyonunda 1 tutuklama

Mersin’deki DEAŞ operasyonunda 1 tutuklama

Mersin’de silahlı terör örgütü DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda, örgütün sözde maliye yapılanması içinde bulunan ve kamplarında silahlı eğitim aldığı tespit edilen F.K.A.Z, M.Z., F.K.Z. ve T.A.D. isimli şahıslar gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden T.A.D. tutuklanırken, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Mersin’deki DEAŞ operasyonunda 1 tutuklama
Mersin’de silahlı terör örgütü DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda, örgütün sözde maliye yapılanması içinde bulunan ve kamplarında silahlı eğitim aldığı tespit edilen F.K.A.Z, M.Z., F.K.Z. ve T.A.D. isimli şahıslar gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden T.A.D. tutuklanırken, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.