.

Mersin İdare Mahkemesi’nde yeni baro odası hizmete girdi

Genel 15.05.2019 - 10:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1526+ kez okundu.
 

Mersin İdare Mahkemesi’nde yeni baro odası hizmete girdi

Mersin İdare Mahkemesi’nin bulunduğu eski adliye binasının üçüncü katına, Mersin Barosu tarafından yaptırılan yeni baro odası hizmete girdi.Yeni hizmete giren baro odasını yerinde inceleyen Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Meslektaşlarımız yeni hizmete giren idare mahkemelerinde, duruşma aralarında vakit geçirebileceği ve ihtiyaçlarını görebileceği yeni bir odaya kavuştu. Zor ve stresli bir iş yapan meslektaşlarımıza, nefes alabilecekleri yeni mekanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Avukatlarımız burada baro pulu, cübbe ve fotokopi ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Mersin İdare Mahkemesi’nin bulunduğu eski adliye binasının üçüncü katına, Mersin Barosu tarafından yaptırılan yeni baro odası hizmete girdi.
Yeni hizmete giren baro odasını yerinde inceleyen Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Meslektaşlarımız yeni hizmete giren idare mahkemelerinde, duruşma aralarında vakit geçirebileceği ve ihtiyaçlarını görebileceği yeni bir odaya kavuştu. Zor ve stresli bir iş yapan meslektaşlarımıza, nefes alabilecekleri yeni mekanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Avukatlarımız burada baro pulu, cübbe ve fotokopi ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.