.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN PANDEMİDE NOSTALJİ: RADYO TİYATROSU

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 22.01.2021 - 09:46, Güncelleme: 22.01.2021 - 09:46 1471+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN PANDEMİDE NOSTALJİ: RADYO TİYATROSU

BÜYÜKŞEHİR RADYO TİYATROSU İLE SANATSEVERLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Radyo Tiyatrosu ile sanatseverlerin evlerine konuk olmayı sürdürüyor. İlk olarak Ulu Önder Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’la sanatseverlerle buluşan Radyo Tiyatrosu, bugünden itibaren Anton Cehov’un seçme hikayeleri ile devam edecek. Vatandaşlar oyunlara hem Büyükşehir’in mersin.bel.tr/spotify, hem de Mersin Şehir Tiyatrosu YouTube adresleri üzerinden ulaşabilecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Radyo Tiyatrosu ile Mersinli sanatseverlerle dijital platformda buluşmayı sürdürüyor. Pandemi nedeniyle perdelerini kapalı tutmak zorunda kalan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Radyo Tiyatrosu ile seyircilerin evlerine konuk oluyor. Şehir Tiyatrosu oyuncuları ilk olarak Prof. Dr. Özer Ozankaya’nın düzenlemesiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’u yayınlamıştı. “Tiyatro Radyo” projesi Anton Cehov’un seçme hikayeleri ile devam edecek. Vatandaşlar, dört hikayeye hem Büyükşehir’in mersin.bel.tr/spotify adresinden hem de Mersin Şehir Tiyatrosu YouTube adresi üzerinden ulaşabilecek. Mersinliler Radyo Tiyatrosu ile nostalji yaşıyor Başkan Vahap Seçer’in Mersin’i sanat kenti haline getirme vizyonundan hareketle bugüne kadar kültür ve sanat alanında birçok etkinliği hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde de seyircisinden kopmuyor ve Radyo Tiyatrosu aracılığıyla evlere konuk olmayı sürdürüyor. Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü olan 3 Ocak’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’ ile Radyo Tiyatrosu, dinleyicileriyle buluşmuştu. Şehir Tiyatrosu “Anton Cehov’un seçme hikayeleri” adlı çalışmasıyla dört kısa öyküden oluşan bir seriyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Oyuncular, bugün ‘Kunduracı ile İblis’, 26 Ocak’ta ‘Memurun Ölümü’, 27 Ocak’ta ‘Bir Olay’ ve 29 Ocak’ta ise ‘Bir Sorun’ oyunlarıyla sanatseverlerle buluşacak. Radyo Tiyatrosu önümüzdeki günlerde Zengin Mutfağı, Matruşka, Abelard ve Heloise Mektuplar, Kozalar, Ayrılık ve İçerdekiler adlı oyunları dinleyicilerle buluşturacak. Oyunlara Büyükşehir’in Spotify ve YouTube adreslerinden ulaşılıyor Vatandaşlar, bir döneme damgasını vuran Radyo Tiyatrolarına Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mersin.bel.tr/spotify adresinden ve Mersin Şehir Tiyatrosu YouTube adresinde ulaşabiliyor.
BÜYÜKŞEHİR RADYO TİYATROSU İLE SANATSEVERLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Radyo Tiyatrosu ile sanatseverlerin evlerine konuk olmayı sürdürüyor. İlk olarak Ulu Önder Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’la sanatseverlerle buluşan Radyo Tiyatrosu, bugünden itibaren Anton Cehov’un seçme hikayeleri ile devam edecek. Vatandaşlar oyunlara hem Büyükşehir’in mersin.bel.tr/spotify, hem de Mersin Şehir Tiyatrosu YouTube adresleri üzerinden ulaşabilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Radyo Tiyatrosu ile Mersinli sanatseverlerle dijital platformda buluşmayı sürdürüyor. Pandemi nedeniyle perdelerini kapalı tutmak zorunda kalan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Radyo Tiyatrosu ile seyircilerin evlerine konuk oluyor.

Şehir Tiyatrosu oyuncuları ilk olarak Prof. Dr. Özer Ozankaya’nın düzenlemesiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’u yayınlamıştı. “Tiyatro Radyo” projesi Anton Cehov’un seçme hikayeleri ile devam edecek. Vatandaşlar, dört hikayeye hem Büyükşehir’in mersin.bel.tr/spotify adresinden hem de Mersin Şehir Tiyatrosu YouTube adresi üzerinden ulaşabilecek.

Mersinliler Radyo Tiyatrosu ile nostalji yaşıyor

Başkan Vahap Seçer’in Mersin’i sanat kenti haline getirme vizyonundan hareketle bugüne kadar kültür ve sanat alanında birçok etkinliği hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde de seyircisinden kopmuyor ve Radyo Tiyatrosu aracılığıyla evlere konuk olmayı sürdürüyor. Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü olan 3 Ocak’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’ ile Radyo Tiyatrosu, dinleyicileriyle buluşmuştu.

Şehir Tiyatrosu “Anton Cehov’un seçme hikayeleri” adlı çalışmasıyla dört kısa öyküden oluşan bir seriyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Oyuncular, bugün ‘Kunduracı ile İblis’, 26 Ocak’ta ‘Memurun Ölümü’, 27 Ocak’ta ‘Bir Olay’ ve 29 Ocak’ta ise ‘Bir Sorun’ oyunlarıyla sanatseverlerle buluşacak.

Radyo Tiyatrosu önümüzdeki günlerde Zengin Mutfağı, Matruşka, Abelard ve Heloise Mektuplar, Kozalar, Ayrılık ve İçerdekiler adlı oyunları dinleyicilerle buluşturacak.

Oyunlara Büyükşehir’in Spotify ve YouTube adreslerinden ulaşılıyor

Vatandaşlar, bir döneme damgasını vuran Radyo Tiyatrolarına Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mersin.bel.tr/spotify adresinden ve Mersin Şehir Tiyatrosu YouTube adresinde ulaşabiliyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.