.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, YOL ASFALT ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Mersin 02.01.2021 - 15:24, Güncelleme: 02.01.2021 - 15:24 2929+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, YOL ASFALT ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Büyükşehir ekiplerinin Mezitli ilçesi İstiklal Mahallesi Hamza Yerlikaya Caddesi’nde başlattığı kaldırım ve sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

BÜYÜKŞEHİR, YOL ASFALT ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR HAMZA YERLİKAYA CADDESİ’NDEKİ SICAK ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Büyükşehir ekiplerinin Mezitli ilçesi İstiklal Mahallesi Hamza Yerlikaya Caddesi’nde başlattığı kaldırım ve sıcak asfalt çalışması tamamlandı. İstiklal Mahallesi Muhtarı Yasemin Demiralp, “Bu caddeye yıllardır kimse el atmamıştı. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi caddemizi ve kaldırımlarımızı yaptı. Çok da güzel oldu, harika oldu” dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yolları konforlu, güvenli ve yepyeni hale getirirken, çalışmalarını program dahilinde farklı birçok noktada sürdürüyor. Yürütülen çalışmalarla kentin yüzünü güzelleştiren ekiplerin bir durağı da Mezitli ilçesi İstiklal Mahallesi Hamza Yerlikaya Caddesi oldu. Kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları hızla tamamlandı Ekipler, Hamza Yerlikaya Caddesi’nde yürüttüğü kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları hızla tamamladı. Vatandaşlar ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda yol haritasını çizen ve belli bir plan ve program dahilinde faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde hummalı bir çalışma sürdürüyor. Ekipler, kentin birçok caddesinde sıcak asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edecek. “Caddemiz ve kaldırımlarımız harika oldu” İstiklal Mahallesi Muhtarı Yasemin Demiralp, Hamza Yerlikaya Caddesi’ndeki çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, “Bu caddeye yıllardır kimse el atmamıştı. Ben muhtar olduktan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne ilettim. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi caddemizi ve kaldırımlarımızı yaptı. Çok da güzel oldu, harika oldu. Çok teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediyesi’ne, Sayın Başkanım Vahap Seçer’e ve tüm emeği geçenlere” dedi.
Büyükşehir ekiplerinin Mezitli ilçesi İstiklal Mahallesi Hamza Yerlikaya Caddesi’nde başlattığı kaldırım ve sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

BÜYÜKŞEHİR, YOL ASFALT ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

HAMZA YERLİKAYA CADDESİ’NDEKİ SICAK ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Büyükşehir ekiplerinin Mezitli ilçesi İstiklal Mahallesi Hamza Yerlikaya Caddesi’nde başlattığı kaldırım ve sıcak asfalt çalışması tamamlandı. İstiklal Mahallesi Muhtarı Yasemin Demiralp, “Bu caddeye yıllardır kimse el atmamıştı. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi caddemizi ve kaldırımlarımızı yaptı. Çok da güzel oldu, harika oldu” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yolları konforlu, güvenli ve yepyeni hale getirirken, çalışmalarını program dahilinde farklı birçok noktada sürdürüyor. Yürütülen çalışmalarla kentin yüzünü güzelleştiren ekiplerin bir durağı da Mezitli ilçesi İstiklal Mahallesi Hamza Yerlikaya Caddesi oldu.

Kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları hızla tamamlandı

Ekipler, Hamza Yerlikaya Caddesi’nde yürüttüğü kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları hızla tamamladı. Vatandaşlar ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda yol haritasını çizen ve belli bir plan ve program dahilinde faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde hummalı bir çalışma sürdürüyor. Ekipler, kentin birçok caddesinde sıcak asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edecek.

“Caddemiz ve kaldırımlarımız harika oldu”

İstiklal Mahallesi Muhtarı Yasemin Demiralp, Hamza Yerlikaya Caddesi’ndeki çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, “Bu caddeye yıllardır kimse el atmamıştı. Ben muhtar olduktan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne ilettim. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi caddemizi ve kaldırımlarımızı yaptı. Çok da güzel oldu, harika oldu. Çok teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediyesi’ne, Sayın Başkanım Vahap Seçer’e ve tüm emeği geçenlere” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.