.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN BOYU İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.05.2022 - 08:35, Güncelleme: 06.05.2022 - 08:35 2069+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN BOYU İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN BOYU İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 13 ilçede 300 binin üzerinde iftar yemeği dağıttı. İçerisinde kavurma, pilav, tatlı, hurma ve ekmek bulunan iftar menüleri son olarak Arife günü Tarsus’ta da dağıtılarak, sofralarda yerini aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin Ramazan ayının ilk günü başlattığı iftar yemeği dağıtımlarının sonuncusu, Arife günününde Tarsus’un kırsal mahallelerindeki vatandaşlara da ulaştı. Büyükşehir’in yemek dağıtımları Ramazan ayında 300 bini aştı. Büyükşehir’in günlük yemek dağıtımları Ramazan boyu sürdü Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu yıl Ramazan ayında iftar yemeklerini vatandaşların kapısına kadar ulaştıracaklarını duyurmuştu. Büyükşehir’in Mersin ve Tarsus Aşhanelerinde hazırlanan yemekler; merkezde Sosyal Hizmetler Dairesi, ilçelerde ise Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Ekipler her gün 13 ilçenin farklı mahallelerine girerek, yemekleri vatandaşların kapısına kadar ulaştırdı. Ramazan’ın son gününde dağıtılan yemeklerin bir noktası da Tarsus oldu. “Son dağıtımı da bugün yapıyoruz” İlk günden bu yana gelen süreçle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Tarsus Aşhane Sorumlusu Çiğdem Yiğitşahin, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak zorlu hayat şartlarında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu dönemde Ramazan’ın paylaşma, kucaklaşma ruhuna uygun olarak iftar saatlerinde vatandaşlarımızın sofralarına bir katkı da Büyükşehir Belediyesi olarak biz yaptık. Kavurma, pilav, hurma ve tatlıdan oluşan bir iftar menüsüyle 13 ilçede 300 binin üzerinde bir dağıtım gerçekleştirdik. Herkese iyi bayramlar” dedi.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN BOYU İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 13 ilçede 300 binin üzerinde iftar yemeği dağıttı. İçerisinde kavurma, pilav, tatlı, hurma ve ekmek bulunan iftar menüleri son olarak Arife günü Tarsus’ta da dağıtılarak, sofralarda yerini aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin Ramazan ayının ilk günü başlattığı iftar yemeği dağıtımlarının sonuncusu, Arife günününde Tarsus’un kırsal mahallelerindeki vatandaşlara da ulaştı. Büyükşehir’in yemek dağıtımları Ramazan ayında 300 bini aştı.

Büyükşehir’in günlük yemek dağıtımları Ramazan boyu sürdü

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu yıl Ramazan ayında iftar yemeklerini vatandaşların kapısına kadar ulaştıracaklarını duyurmuştu. Büyükşehir’in Mersin ve Tarsus Aşhanelerinde hazırlanan yemekler; merkezde Sosyal Hizmetler Dairesi, ilçelerde ise Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Ekipler her gün 13 ilçenin farklı mahallelerine girerek, yemekleri vatandaşların kapısına kadar ulaştırdı. Ramazan’ın son gününde dağıtılan yemeklerin bir noktası da Tarsus oldu.

“Son dağıtımı da bugün yapıyoruz”

İlk günden bu yana gelen süreçle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Tarsus Aşhane Sorumlusu Çiğdem Yiğitşahin, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak zorlu hayat şartlarında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu dönemde Ramazan’ın paylaşma, kucaklaşma ruhuna uygun olarak iftar saatlerinde vatandaşlarımızın sofralarına bir katkı da Büyükşehir Belediyesi olarak biz yaptık. Kavurma, pilav, hurma ve tatlıdan oluşan bir iftar menüsüyle 13 ilçede 300 binin üzerinde bir dağıtım gerçekleştirdik. Herkese iyi bayramlar” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.