.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için çiçek pazarı kurdu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2022 - 13:19, Güncelleme: 07.05.2022 - 10:29 2248+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için çiçek pazarı kurdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için çiçek pazarı kurdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için çiçek pazarı kurdu. ‘Burada Kadın Emeği var’ sloganıyla bir alışveriş merkezinde kurulan pazarda, üretici kadınlar, evde yetiştirdikleri çiçekleri anneler için satıyor.Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi koordinesinde Anneler Günü dolayısıyla Palmcity Alışveriş Merkezinde ‘Burada Kadın Emeği Var’ sloganıyla çiçek pazarı kuruldu. Evde yetiştiricilik yapan kadın üreticileri vatandaşlarla buluşturan çiçek pazarında kaktüsten sukulente, mevsimlik çiçeklerden teraryumlara kadar rengarenk çiçekler satışa sunuldu.Stantlar çiçek bahçesine döndüMersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu AVM’lerde de kadınlara stant imkanı sunuyor. Anneler Günü dolayısıyla Palm City AVM’de kurulan çiçek pazarı, hobi olarak evde yetiştiricilik yapan kadın üreticileri vatandaşlarla buluşturdu. Rengarenk çiçekler; anneler, anne adayları ve kendini anne gibi hisseden tüm kadınlar için satışa sunuldu. Pazar, Anneler Günü de açık olacak.“Emeklerimizi satışa sunmuş oluyoruz”Kadın üreticilerden Nazan Ölmez, bir arkadaşından duyarak Büyükşehir Belediyesinin stant desteği için başvurduğunu ve kendisine hemen yer verildiğini ifade ederek, “Kaktüs yetiştirmeye hobi amaçlı başlamıştım. Sonrasında amigurumiye başladım, onun da eğitimini aldım. Ufak tefek kendi çevremde satış yapıyordum. 2-3 yıldır uğraşıyorum. 23 Nisan etkinliklerine ilk defa katıldık. Bu da ikinci; Anneler Günü için yapılan etkinlik. Onların katkısıyla daha çok kişiye sesimizi duyurduk. Bize daha çok satış yapma imkanı sundular. Emeklerimizi bu şekilde satışa sunmuş oluyoruz. El emeği ve sevgi ile ürettiğimiz bütün emeklerimize gelip burada bakabilirler” diye konuştu.“Aşk yaşıyorum çiçeklerimle”Bedriye Ceylan da daha önce de Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan etkinliklerinde yer aldığını belirterek, “Hobi olarak başladım ben de. Çok severek yapıyorum. Gerçekten aşk yaşıyorum çiçeklerimle. Kendim üretiyorum evimde. Belediyemize bu güzel etkinlikleri sunduğu için teşekkür ederiz. Biz de burada arkadaş edindik, güzel oldu. Pazar akşamına kadar buradayız” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için çiçek pazarı kurdu
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için çiçek pazarı kurdu. ‘Burada Kadın Emeği var’ sloganıyla bir alışveriş merkezinde kurulan pazarda, üretici kadınlar, evde yetiştirdikleri çiçekleri anneler için satıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi koordinesinde Anneler Günü dolayısıyla Palmcity Alışveriş Merkezinde ‘Burada Kadın Emeği Var’ sloganıyla çiçek pazarı kuruldu. Evde yetiştiricilik yapan kadın üreticileri vatandaşlarla buluşturan çiçek pazarında kaktüsten sukulente, mevsimlik çiçeklerden teraryumlara kadar rengarenk çiçekler satışa sunuldu.

Stantlar çiçek bahçesine döndü
Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu AVM’lerde de kadınlara stant imkanı sunuyor. Anneler Günü dolayısıyla Palm City AVM’de kurulan çiçek pazarı, hobi olarak evde yetiştiricilik yapan kadın üreticileri vatandaşlarla buluşturdu. Rengarenk çiçekler; anneler, anne adayları ve kendini anne gibi hisseden tüm kadınlar için satışa sunuldu. Pazar, Anneler Günü de açık olacak.

“Emeklerimizi satışa sunmuş oluyoruz”
Kadın üreticilerden Nazan Ölmez, bir arkadaşından duyarak Büyükşehir Belediyesinin stant desteği için başvurduğunu ve kendisine hemen yer verildiğini ifade ederek, “Kaktüs yetiştirmeye hobi amaçlı başlamıştım. Sonrasında amigurumiye başladım, onun da eğitimini aldım. Ufak tefek kendi çevremde satış yapıyordum. 2-3 yıldır uğraşıyorum. 23 Nisan etkinliklerine ilk defa katıldık. Bu da ikinci; Anneler Günü için yapılan etkinlik. Onların katkısıyla daha çok kişiye sesimizi duyurduk. Bize daha çok satış yapma imkanı sundular. Emeklerimizi bu şekilde satışa sunmuş oluyoruz. El emeği ve sevgi ile ürettiğimiz bütün emeklerimize gelip burada bakabilirler” diye konuştu.

“Aşk yaşıyorum çiçeklerimle”
Bedriye Ceylan da daha önce de Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan etkinliklerinde yer aldığını belirterek, “Hobi olarak başladım ben de. Çok severek yapıyorum. Gerçekten aşk yaşıyorum çiçeklerimle. Kendim üretiyorum evimde. Belediyemize bu güzel etkinlikleri sunduğu için teşekkür ederiz. Biz de burada arkadaş edindik, güzel oldu. Pazar akşamına kadar buradayız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.