.

Mersin Barosu ile Medical Park Mersin Hastanesi arasında protokol imzalandı

Genel 17.01.2019 - 09:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2668+ kez okundu.
 

Mersin Barosu ile Medical Park Mersin Hastanesi arasında protokol imzalandı

Mersin Barosu ile Özel VM Medical Park Mersin Hastanesi arasında ‘Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi’ yenilendi.Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, hastanenin Genel Müdürü İlker Yılmaz ve Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcısı Serpil Tatar’ı makamında ağırladı. Ziyaret kapsamında Mersin Barosu avukatlarına, birinci derece yakınlarına ve stajyer avukatlara indirimli sağlık hizmeti desteği vermek amacıyla hastaneyle ‘Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi’ yenilendi.Baro Başkanı Yeşilboğaz, Mersin Barosu, Türkiye Barolar Birliği ve hastanenin yaptığı ortak anlaşma kapsamında, avukatlar ile birinci derece yakınları ve stajyer avukatların Türkiye’nin her yerindeki Medical Park Hastanesi’nin indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanabileceklerini söyledi.Genel Müdür Yılmaz ise Mersin Barosu üyelerine yönelik avantajlı sağlık hizmeti protokolü imzalamış olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, kentin önde gelen kurumlarıyla birlikte Mersin için ellerinden gelen katkıyı vermeye her zaman hazır olduklarını belirtti.
Mersin Barosu ile Özel VM Medical Park Mersin Hastanesi arasında ‘Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi’ yenilendi.
Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, hastanenin Genel Müdürü İlker Yılmaz ve Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcısı Serpil Tatar’ı makamında ağırladı. Ziyaret kapsamında Mersin Barosu avukatlarına, birinci derece yakınlarına ve stajyer avukatlara indirimli sağlık hizmeti desteği vermek amacıyla hastaneyle ‘Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi’ yenilendi.
Baro Başkanı Yeşilboğaz, Mersin Barosu, Türkiye Barolar Birliği ve hastanenin yaptığı ortak anlaşma kapsamında, avukatlar ile birinci derece yakınları ve stajyer avukatların Türkiye’nin her yerindeki Medical Park Hastanesi’nin indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanabileceklerini söyledi.
Genel Müdür Yılmaz ise Mersin Barosu üyelerine yönelik avantajlı sağlık hizmeti protokolü imzalamış olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, kentin önde gelen kurumlarıyla birlikte Mersin için ellerinden gelen katkıyı vermeye her zaman hazır olduklarını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.