.

Manisalı genç çocukluk hayaline kavuştu

08.01.2024 - 11:56, Güncelleme: 08.01.2024 - 11:56 429+ kez okundu.
 

Manisalı genç çocukluk hayaline kavuştu

Manisa'da 13 yaşlarında giyinmeye merak saran ve giyinmeyi seven Fehmi Koçyiğit çocukluk hayali olan giyim mağazasını 24 yaşında açtı.MANİSA (İGFA) - Genç girişimci Fehmi Koçyiğit hayalini 24 yaşında gerçekleştirdi. Kendisinin 13 yaşından itibaren modayı takip eden ve giyinmeyi seven bir kişi olduğunu ifade eden Koçyiğit, "Çocukluk dönemimde benimde giyim mağazam  olması  hayalimdi. Bu güne nasipmiş. Bugün  Fehmi Koçyiğit Moda"isimli iş yerimizin açılışını gerçekleştirdik. Bugün en mutlu günüm. Benim çocukluk  hayalim  olan ve kendi ismimi taşıyan Fehmi Koçyiğit Moda'nın açılışını gerçekleştirdik. Manisalılara hizmet vermekten mutlu olacağım. Manisalılar beni bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Açılışımıza katılım yoğun oldu" diye konuştu. Fehmi Koçyiğit "   Şimdiki hayalim ise Fehmi Koçyiğit Moda'nın ismini  Türkiye'de duyuracağız.  Manisa'nın tanıtımına katkı sağlamış olacağız.  Manisa benim doğup doyduğum şehir. Manisa'ya katkımız olursa çok mutlu olacağım.  Allah yolumuzu açık etsin" dedi.  

Manisa'da 13 yaşlarında giyinmeye merak saran ve giyinmeyi seven Fehmi Koçyiğit çocukluk hayali olan giyim mağazasını 24 yaşında açtı.

MANİSA (İGFA) - Genç girişimci Fehmi Koçyiğit hayalini 24 yaşında gerçekleştirdi.

Kendisinin 13 yaşından itibaren modayı takip eden ve giyinmeyi seven bir kişi olduğunu ifade eden Koçyiğit, "Çocukluk dönemimde benimde giyim mağazam  olması  hayalimdi. Bu güne nasipmiş. Bugün  Fehmi Koçyiğit Moda"isimli iş yerimizin açılışını gerçekleştirdik. Bugün en mutlu günüm. Benim çocukluk  hayalim  olan ve kendi ismimi taşıyan Fehmi Koçyiğit Moda'nın açılışını gerçekleştirdik. Manisalılara hizmet vermekten mutlu olacağım. Manisalılar beni bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Açılışımıza katılım yoğun oldu" diye konuştu.

Fehmi Koçyiğit "   Şimdiki hayalim ise Fehmi Koçyiğit Moda'nın ismini  Türkiye'de duyuracağız.  Manisa'nın tanıtımına katkı sağlamış olacağız.  Manisa benim doğup doyduğum şehir. Manisa'ya katkımız olursa çok mutlu olacağım.  Allah yolumuzu açık etsin" dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.