.

Malkara Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

06.12.2023 - 03:52, Güncelleme: 06.12.2023 - 03:52 372+ kez okundu.
 

Malkara Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 5 Aralık 2023 Salı günü saat 16.00’da Aralık Ayı Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş Başkanlığında toplandı. Aralık Ayı Meclis Toplantısı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı. Gündemin 1. maddesinde yer alan Gökçeşme Trafo hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 2. maddesinde yer alan Dolu Kadro Derece Değişikliği hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 3. maddesinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Park İsim Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İç İşleri Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından İç İşleri Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Taşınmaz Tahsisi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 5. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Boş - Dolu Kadro Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 6. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün İbadet Alanı Plan Notu Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 5 Aralık 2023 Salı günü saat 16.00’da Aralık Ayı Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş Başkanlığında toplandı.

Aralık Ayı Meclis Toplantısı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

Gündemin 1. maddesinde yer alan Gökçeşme Trafo hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan Dolu Kadro Derece Değişikliği hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. maddesinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Park İsim Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İç İşleri Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından İç İşleri Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Taşınmaz Tahsisi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Boş - Dolu Kadro Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 6. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün İbadet Alanı Plan Notu Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.