.

Koçak tan Vali Pehlivan a ziyaret

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 25.05.2022 - 13:46, Güncelleme: 25.05.2022 - 13:46 7671+ kez okundu.
 

Koçak tan Vali Pehlivan a ziyaret

Koçak tan Vali Pehlivan a ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Valiler Atama Kararnamesi ile Mersin Valiliği’ne atanan Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Mersin Valiliği görevine atanan Vali Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Heyetini konuk etti. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koçak, ziyarette Tarsus ilçesinde devam eden yatırımlar başta olmak üzere kent ekonomisi hakkında bilgi verdi. Kurulan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye’nin ilk tarım teknoparkı Mersin Agropark’ın kent ve bölge ekonomisine ivme katacağına inandıklarını belirten Koçak, ‘’Organize sanayi bölgemiz ve Agropark bizi çok heyecanlandırıyor. Bölgemiz ekonomisine yeni bir soluk katacak. Destekleriniz ve sunacağız her katkı için şimdiden teşekkür eder, birlikte çalışacak olmaktan onur duyarız.’’dedi. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da kentin kalkınmasına yönelik tüm projeleri destekleyeceklerini, işbirliği ve ortak sinerji ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Koçak tan Vali Pehlivan a ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Valiler Atama Kararnamesi ile Mersin Valiliği’ne atanan Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Mersin Valiliği görevine atanan Vali Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Heyetini konuk etti. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koçak, ziyarette Tarsus ilçesinde devam eden yatırımlar başta olmak üzere kent ekonomisi hakkında bilgi verdi. Kurulan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye’nin ilk tarım teknoparkı Mersin Agropark’ın kent ve bölge ekonomisine ivme katacağına inandıklarını belirten Koçak, ‘’Organize sanayi bölgemiz ve Agropark bizi çok heyecanlandırıyor. Bölgemiz ekonomisine yeni bir soluk katacak. Destekleriniz ve sunacağız her katkı için şimdiden teşekkür eder, birlikte çalışacak olmaktan onur duyarız.’’dedi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da kentin kalkınmasına yönelik tüm projeleri destekleyeceklerini, işbirliği ve ortak sinerji ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.