.

Kariye Merkezi, iş arayanlara projeler üretmeye devam ediyor

Ekonomi (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.08.2022 - 11:28, Güncelleme: 06.08.2022 - 11:30 2029+ kez okundu.
 

Kariye Merkezi, iş arayanlara projeler üretmeye devam ediyor

Başkan Seçer öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik başarılı projelere imza atmaya devam ediyor

Kariye Merkezi, iş arayanlara projeler üretmeye devam ediyor Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi koordinasyonunda hayata geçirilen “Yetenek Dönüşüm" projesi ile gençler hem meslek kazanıyor hem de iş dünyasına hazırlanıyor. Yetenek Dönüşüm projesinde devam eden 3 mesleki eğitim programının kursiyerlerine yönelik “Etkili İş Arama Teknikleri” eğitimleri verildi.Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, otomasyon, yapay zeka ve dijital teknolojilerin çalışma hayatını derinden etkilediğini, işlerin tanımı, içerikleri, çalışma şekilleri ve işverenin beklediği yetenek setlerinin değiştiği günümüzde, Kariyer Merkezi’nin iş gücü piyasasının dinamikleriyle işbirliğine dayalı projelerle değişime öncülük ettiğinin altını çizdi. Özada, ‘Dijital Liderler Mersin’de projesi ile kurumları geleceğin iş dünyasına hazırlamak, dijitalleşme ve insan kaynakları uygulamaları konularındaki 20 programa bin 750 kişinin katıldığını, ‘Kariyer Mersin’ projesi ile de özellikle kentteki üniversiteler işbirliğinde 5 etkinliğe 9 bin 500 kişinin katıldığını ifade etti. Özada, ayrıca ‘Mülakat Simülasyonu’ projesiyle iş arayan ve işverenleri buluşturarak, iş arayanlara mülakat deneyimi kazandıran 181 mülakat simülasyonu etkinliğine ise 3 bin 360 kişinin katılım sağladığını kaydetti.
Başkan Seçer öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik başarılı projelere imza atmaya devam ediyor

Kariye Merkezi, iş arayanlara projeler üretmeye devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi koordinasyonunda hayata geçirilen “Yetenek Dönüşüm" projesi ile gençler hem meslek kazanıyor hem de iş dünyasına hazırlanıyor.
Yetenek Dönüşüm projesinde devam eden 3 mesleki eğitim programının kursiyerlerine yönelik “Etkili İş Arama Teknikleri” eğitimleri verildi.Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, otomasyon, yapay zeka ve dijital teknolojilerin çalışma hayatını derinden etkilediğini, işlerin tanımı, içerikleri, çalışma şekilleri ve işverenin beklediği yetenek setlerinin değiştiği günümüzde, Kariyer Merkezi’nin iş gücü piyasasının dinamikleriyle işbirliğine dayalı projelerle değişime öncülük ettiğinin altını çizdi. Özada, ‘Dijital Liderler Mersin’de projesi ile kurumları geleceğin iş dünyasına hazırlamak, dijitalleşme ve insan kaynakları uygulamaları konularındaki 20 programa bin 750 kişinin katıldığını, ‘Kariyer Mersin’ projesi ile de özellikle kentteki üniversiteler işbirliğinde 5 etkinliğe 9 bin 500 kişinin katıldığını ifade etti. Özada, ayrıca ‘Mülakat Simülasyonu’ projesiyle iş arayan ve işverenleri buluşturarak, iş arayanlara mülakat deneyimi kazandıran 181 mülakat simülasyonu etkinliğine ise 3 bin 360 kişinin katılım sağladığını kaydetti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.