.

KADINLAR BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ NİN ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 14.06.2021 - 09:17, Güncelleme: 14.06.2021 - 09:17 1546+ kez okundu.
 

KADINLAR BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ NİN ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ

KADINLAR BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ NİN ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ

-BİZİM KIZLAR ANKARA'DAN ŞAMPİYONLUK KUPASI İLE DÖNÜYOR Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı, Ankara Spor Salonu’nda oynanan maçta Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımını 53-70'lik skorla mağlup ederek, Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi grubunu şampiyon olarak tamamladı. Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu maçları tamamlandı. 7-12 Haziran tarihleri arasında Ankara Spor Salonu’nda (Küçük Salon) düzenlenen müsabakalarda 5 maç sonunda 4 galibiyet alan Tarsus Belediyesi şampiyon olurken ve Rize Belediyesi de ikinci sırada yer alarak 2021-2022 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. POTANIN SULTANLARI AFFETMEDİ Maçın ilk periyodunda gösterdiği güçlü savunma ile rakibini baskılayan Tarsus Belediyesi Kadın Basket ekibi, birinci periyodu 12-14 önde kapattı. Tarsus ekibi, 28-33’luk skorla kapattığı 2 periyodun ardından 3 periyotta da ağırlığını koruyarak 46-53’le önde bitirdi. Güçlü kadrosuyla Rize ekibini 4 periyotta da zorlayan Kadın Basket ekibi, karşılaşmayı 53-70 önde bitirerek final gurubu maçında şampiyonluğu hak ederek 1.lig'e hazır olduğunu gösterdi. Ayrıca Final Grubu'nda sezonun en değerli oyuncusu seçilen Tarsus Belediyesi'nden Julia Suzan Demirer’e de kupa verildi.  
KADINLAR BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ NİN ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ


-BİZİM KIZLAR ANKARA'DAN ŞAMPİYONLUK KUPASI İLE DÖNÜYOR
Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı, Ankara Spor Salonu’nda oynanan maçta Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımını 53-70'lik skorla mağlup ederek, Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi grubunu şampiyon olarak tamamladı. Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu maçları tamamlandı. 7-12 Haziran tarihleri arasında Ankara Spor Salonu’nda (Küçük Salon) düzenlenen
müsabakalarda 5 maç sonunda 4 galibiyet alan Tarsus Belediyesi şampiyon olurken ve Rize Belediyesi de ikinci sırada yer alarak 2021-2022 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. POTANIN SULTANLARI AFFETMEDİ Maçın ilk periyodunda gösterdiği güçlü savunma ile rakibini baskılayan Tarsus Belediyesi Kadın Basket ekibi, birinci periyodu 12-14 önde kapattı. Tarsus ekibi, 28-33’luk skorla kapattığı 2 periyodun ardından 3 periyotta da ağırlığını koruyarak 46-53’le önde bitirdi. Güçlü kadrosuyla Rize ekibini 4 periyotta da zorlayan Kadın Basket ekibi, karşılaşmayı 53-70 önde bitirerek final gurubu maçında şampiyonluğu hak ederek 1.lig'e hazır olduğunu gösterdi. Ayrıca Final Grubu'nda sezonun en değerli oyuncusu seçilen Tarsus Belediyesi'nden
Julia Suzan Demirer’e de kupa verildi.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.