.

İzmir Depreminde görev yapan Edremitli kahramanlar unutulmadı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.11.2020 - 12:45, Güncelleme: 04.11.2020 - 13:43 2046+ kez okundu.
 

İzmir Depreminde görev yapan Edremitli kahramanlar unutulmadı

zmir Depreminde görev yapan Edremitli kahramanlar unutulmadı

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclisi Edremit Belediye Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında ilk olarak İzmir Depreminde görev yapmış arama kurtarma ve sağlık ekiplerindeki Edremitli görevliler unutulmadı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantı, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan gündemi görüşmeden önce, Edremit halkı ve Edremit Belediye Meclisi adına İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve İzmirli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İzmir depreminde görev yapan ve 65 saat enkaz altında kalan Elif bebeğe ilk müdahaleyi yapan ekibin içinde yer alan Edremitli ’Balıkesir 112 Acil Tıp Teknisyeni’ Metin Atik’e Edremit halkı adına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Metin Atik İzmir’deki görevine devam ettiği için plaketi ve meclis üyelerinin ortak kararıyla hediye edilen cumhuriyet altınını babası Ramazan Atik aldı. Başkan Arslan aynı zamanda Edremit İtfaiye Grup Amirliği’nde çalışan ve İzmir’de arama kurtarma çalışmalarında ciddi katkıda bulunan Edremit Belediye Meclis Üyesi Sedat Osmanoğlu’na da Edremit halkı adına teşekkür etti.
zmir Depreminde görev yapan Edremitli kahramanlar unutulmadı

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclisi Edremit Belediye Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında ilk olarak İzmir Depreminde görev yapmış arama kurtarma ve sağlık ekiplerindeki Edremitli görevliler unutulmadı.
Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantı, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan gündemi görüşmeden önce, Edremit halkı ve Edremit Belediye Meclisi adına İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve İzmirli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
İzmir depreminde görev yapan ve 65 saat enkaz altında kalan Elif bebeğe ilk müdahaleyi yapan ekibin içinde yer alan Edremitli ’Balıkesir 112 Acil Tıp Teknisyeni’ Metin Atik’e Edremit halkı adına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Metin Atik İzmir’deki görevine devam ettiği için plaketi ve meclis üyelerinin ortak kararıyla hediye edilen cumhuriyet altınını babası Ramazan Atik aldı. Başkan Arslan aynı zamanda Edremit İtfaiye Grup Amirliği’nde çalışan ve İzmir’de arama kurtarma çalışmalarında ciddi katkıda bulunan Edremit Belediye Meclis Üyesi Sedat Osmanoğlu’na da Edremit halkı adına teşekkür etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.