.

İzin belgesi olmayan sürücülere ceza yağdı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 03.04.2021 - 17:31, Güncelleme: 03.04.2021 - 17:31 3198+ kez okundu.
 

İzin belgesi olmayan sürücülere ceza yağdı

Korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında "çok yüksek riskli" bulunan ve Ordu’nun da içinde olduğu 58 ilde başlatılan sokağa çıkma kısıtlaması sonrası Ünye ilçesinde sıkı denetim gerçekleşti.Türkiye’nin korona virüs haritasında "çok yüksek riskli" iller arasında bulunan Ordu’da sokak kısıtlaması sonrası emniyet güçlerince gün boyu denetim yapıldı. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve sivil ekipler tarafından şehrin bazı noktalarında yapılan kontrollerde sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı gerekçesiyle izin belgesi olmayan çoğu vatandaşlara cezai işlem uygulanırken, yapılan diğer kontrollerde ise HES kodu ve ehliyet denetimi gerçekleşti."Yüksek risk" grubunda yer alan illerin içerisinde olan Ordu’da 5 Nisan Pazartesi günü saat 05.00’te ise kısıtlama sona erecek.
Korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında "çok yüksek riskli" bulunan ve Ordu’nun da içinde olduğu 58 ilde başlatılan sokağa çıkma kısıtlaması sonrası Ünye ilçesinde sıkı denetim gerçekleşti.
Türkiye’nin korona virüs haritasında "çok yüksek riskli" iller arasında bulunan Ordu’da sokak kısıtlaması sonrası emniyet güçlerince gün boyu denetim yapıldı. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve sivil ekipler tarafından şehrin bazı noktalarında yapılan kontrollerde sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı gerekçesiyle izin belgesi olmayan çoğu vatandaşlara cezai işlem uygulanırken, yapılan diğer kontrollerde ise HES kodu ve ehliyet denetimi gerçekleşti.
"Yüksek risk" grubunda yer alan illerin içerisinde olan Ordu’da 5 Nisan Pazartesi günü saat 05.00’te ise kısıtlama sona erecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.