.

Seçer: “İtirazlar mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybı”

05.04.2019 - 08:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1617+ kez okundu.
 

Seçer: “İtirazlar mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybı”

MERSİN (İHA) – Kesin olmayan sonuçlara göre, 31 Mart seçimlerinde sandıktan galip çıkan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Seçer, mazbatasını alamamasına neden olan itirazların mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybı olduğunu belirtti.31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer, yaklaşık 50 bin oy farkı olmasına karşın ilçe seçim kurullarına yapılan itirazlar nedeniyle mazbatasını henüz alamadı. Seçer, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan vatandaşların “Göreve ne zaman başlayacaksınız” soruları üzerine sosyal medya hesaplarından kamuoyuna bir açıklama yaptı.Açıklamasında, 31 Mart’ta gerçekleşen seçim sonuçlarına ilişkin itirazların Mersin’de henüz sonuçlanmadığını ifade eden Seçer, şunları kaydetti: “Mersin’in geleceği için her bir dakikanın dahi çok önem taşıdığı bir dönemde, mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybından başka hiçbir anlam taşımayan bu girişimler nedeniyle mazbatamızı henüz alamadık ve güzel şehrimize hizmet etmeye başlayamadık. Hukuki sürecin sona ermesinin ardından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak birlik, beraberlik içinde, ayrım yapmadan herkesi kucaklamaya ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye başlayacağız.”
MERSİN (İHA) – Kesin olmayan sonuçlara göre, 31 Mart seçimlerinde sandıktan galip çıkan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Seçer, mazbatasını alamamasına neden olan itirazların mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybı olduğunu belirtti.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer, yaklaşık 50 bin oy farkı olmasına karşın ilçe seçim kurullarına yapılan itirazlar nedeniyle mazbatasını henüz alamadı. Seçer, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan vatandaşların “Göreve ne zaman başlayacaksınız” soruları üzerine sosyal medya hesaplarından kamuoyuna bir açıklama yaptı.
Açıklamasında, 31 Mart’ta gerçekleşen seçim sonuçlarına ilişkin itirazların Mersin’de henüz sonuçlanmadığını ifade eden Seçer, şunları kaydetti: “Mersin’in geleceği için her bir dakikanın dahi çok önem taşıdığı bir dönemde, mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybından başka hiçbir anlam taşımayan bu girişimler nedeniyle mazbatamızı henüz alamadık ve güzel şehrimize hizmet etmeye başlayamadık. Hukuki sürecin sona ermesinin ardından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak birlik, beraberlik içinde, ayrım yapmadan herkesi kucaklamaya ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye başlayacağız.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.