.

Mersin’de mesire alanındaki tesislere çirkin saldırı

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2022 - 12:19, Güncelleme: 15.11.2022 - 11:34 1477+ kez okundu.
 

Mersin’de mesire alanındaki tesislere çirkin saldırı

Mersin’de mesire alanındaki tesislere çirkin saldırı

Mersin’in Tarsus ilçesi Berdan Barajı bölgesindeki mesire alanında bulunan tuvalet ve özel gereksinimli bireyler için yapılan tüm aparatların yerinden sökülerek tahrip edildiği bildirildi.Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarsus’ta Berdan Barajı bölgesinde yer alan Devlet Parkı mesire alanındaki tuvaletlerde, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi yine tahribat oluşturuldu. Kadın ve erkek tuvaletlerinde özel gereksinimli bireyler için yapılan alanda tüm aparatlar yerinden sökülerek ya tahrip edildi ya da çalındı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, tüm bölümlerdeki kapılar yerinden sökülüp çalınırken, lavabolar ve klozetler ise taşlarla kırıldı.Fayansların tahrip edildiği tuvaletlerin elektrik aksamı da büyük zarar gördü. Geçtiğimiz aylarda da benzer saldırıda, söz konusu tuvaletlerin asma tavanı sökülüp, PVC aksamları tahrip edilmişti.
Mersin’de mesire alanındaki tesislere çirkin saldırı
Mersin’in Tarsus ilçesi Berdan Barajı bölgesindeki mesire alanında bulunan tuvalet ve özel gereksinimli bireyler için yapılan tüm aparatların yerinden sökülerek tahrip edildiği bildirildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarsus’ta Berdan Barajı bölgesinde yer alan Devlet Parkı mesire alanındaki tuvaletlerde, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi yine tahribat oluşturuldu. Kadın ve erkek tuvaletlerinde özel gereksinimli bireyler için yapılan alanda tüm aparatlar yerinden sökülerek ya tahrip edildi ya da çalındı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, tüm bölümlerdeki kapılar yerinden sökülüp çalınırken, lavabolar ve klozetler ise taşlarla kırıldı.

Fayansların tahrip edildiği tuvaletlerin elektrik aksamı da büyük zarar gördü. Geçtiğimiz aylarda da benzer saldırıda, söz konusu tuvaletlerin asma tavanı sökülüp, PVC aksamları tahrip edilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.