.

Mersin’de sahte içki ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2022 - 09:33, Güncelleme: 04.10.2022 - 09:25 1615+ kez okundu.
 

Mersin’de sahte içki ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

Mersin’de sahte içki ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

Mersin’de sahte içki ve sigara kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Silifke ve Çamlıyayla ilçelerinde sahte alkollü içki ve kaçak sigara imalatı yapan 3 şüpheliyi tespit eden ekipler, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyonda 3 şahıs gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda 34 bin adet kaçak makaron, 12 bin 620 adet kaçak sigara, 4 litre sahte alkol, sahte içki yapımında kullanılan 27 litre etil alkol ile 3 litre aroma ele geçirildi.Şüpheliler işlemleri yapılmak üzere jandarmaya götürüldü.
Mersin’de sahte içki ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı
Mersin’de sahte içki ve sigara kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Silifke ve Çamlıyayla ilçelerinde sahte alkollü içki ve kaçak sigara imalatı yapan 3 şüpheliyi tespit eden ekipler, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyonda 3 şahıs gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda 34 bin adet kaçak makaron, 12 bin 620 adet kaçak sigara, 4 litre sahte alkol, sahte içki yapımında kullanılan 27 litre etil alkol ile 3 litre aroma ele geçirildi.
Şüpheliler işlemleri yapılmak üzere jandarmaya götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.