.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 noktada kesim hizmeti verdi

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2022 - 21:26, Güncelleme: 10.07.2022 - 10:23 2573+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 noktada kesim hizmeti verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 noktada kesim hizmeti verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesince kentin 30 farklı noktasında vatandaşlara ücretsiz kurban kesim hizmeti verildiği bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, her bayram vatandaşlara hizmet verilen ücretsiz kurban kesim noktaları, bu bayramda da sabahın erken saatlerinde yola çıkan vatandaşlar için hazır hale getirildi. Anamur, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke, Tarsus ve Akdeniz (Yakaköy) ilçelerindeki 8 mezbaha ile 4 merkez ilçe, Çamlıyayla, Tarsus, Erdemli, Silifke, Mut, Aydıncık, Gülnar ve Bozyazı’daki 22 mobil kesim ünitesinde, sabahın erken saatlerinde kurban kesimine başlandı.Vatandaşlara verilen sıra numarasıyla gerçekleşen kesim işlemleri kısa sürede gerçekleştirildi. Mezbahalar ve mobil kesim üniteleri, donanımlı yapısı ve sunduğu olanaklarla vatandaşlardan takdir topladı. Kesilen kurbanlar 4 parçaya ayrılıp poşetlenerek sahiplerine teslim edildi. Mobil noktalardaki kesimler bayramın sadece ilk günü gerçekleşirken, mezbahalardaki kesimler bayramın 2. günü de devam edecek.“Yıllardır buraya geliyoruz”Hijyenik koşullarda kurbanlığının kesimini gerçekleştirdiğini ifade eden Ahmet Kurt isimli vatandaş, “Büyükşehir Belediyesinin kesim noktalarında beklemiyoruz. Veriyoruz kurbanlığı ve yine buradan parçalanmış şekilde alıyoruz. Allah razı olsun belediyemizden. Hizmetinden memnunuz, teşekkür ederiz belediyemize, değerli başkanımıza” dedi.“Her taraf tertemiz, pırıl pırıl”Şamil Arslan ise kesim hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerçekten güzel bir olay. Bizim için de güzel oldu. İşlemler daha kolay yapıldığı için seviniyoruz, mutluyuz. Ben buraya ilk defa geliyorum. Daha önceden de söylemişti arkadaşlar. Her taraf tertemiz, pırıl pırıl. Hayvanlarımız da burada daha güzel ortamda duruyor” ifadelerini kullandı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 noktada kesim hizmeti verdi
Mersin Büyükşehir Belediyesince kentin 30 farklı noktasında vatandaşlara ücretsiz kurban kesim hizmeti verildiği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, her bayram vatandaşlara hizmet verilen ücretsiz kurban kesim noktaları, bu bayramda da sabahın erken saatlerinde yola çıkan vatandaşlar için hazır hale getirildi. Anamur, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke, Tarsus ve Akdeniz (Yakaköy) ilçelerindeki 8 mezbaha ile 4 merkez ilçe, Çamlıyayla, Tarsus, Erdemli, Silifke, Mut, Aydıncık, Gülnar ve Bozyazı’daki 22 mobil kesim ünitesinde, sabahın erken saatlerinde kurban kesimine başlandı.
Vatandaşlara verilen sıra numarasıyla gerçekleşen kesim işlemleri kısa sürede gerçekleştirildi. Mezbahalar ve mobil kesim üniteleri, donanımlı yapısı ve sunduğu olanaklarla vatandaşlardan takdir topladı. Kesilen kurbanlar 4 parçaya ayrılıp poşetlenerek sahiplerine teslim edildi. Mobil noktalardaki kesimler bayramın sadece ilk günü gerçekleşirken, mezbahalardaki kesimler bayramın 2. günü de devam edecek.
“Yıllardır buraya geliyoruz”
Hijyenik koşullarda kurbanlığının kesimini gerçekleştirdiğini ifade eden Ahmet Kurt isimli vatandaş, “Büyükşehir Belediyesinin kesim noktalarında beklemiyoruz. Veriyoruz kurbanlığı ve yine buradan parçalanmış şekilde alıyoruz. Allah razı olsun belediyemizden. Hizmetinden memnunuz, teşekkür ederiz belediyemize, değerli başkanımıza” dedi.
“Her taraf tertemiz, pırıl pırıl”
Şamil Arslan ise kesim hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerçekten güzel bir olay. Bizim için de güzel oldu. İşlemler daha kolay yapıldığı için seviniyoruz, mutluyuz. Ben buraya ilk defa geliyorum. Daha önceden de söylemişti arkadaşlar. Her taraf tertemiz, pırıl pırıl. Hayvanlarımız da burada daha güzel ortamda duruyor” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.