.

Vali Pehlivan, sanayicilerle bir araya geldi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2022 - 19:08, Güncelleme: 06.07.2022 - 12:38 1390+ kez okundu.
 

Vali Pehlivan, sanayicilerle bir araya geldi

Vali Pehlivan, sanayicilerle bir araya geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.MTOSB Model Fabrikada sanayicilerle buluşan Vali Pehlivan’a, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Başkan Vekili Veysel Memiş, yönetim kurulu üyeleri Seyfetullah Işık, Kürşat Haddat, denetim kurulu üyeleri Hasan Yıldırım ve Yılmaz Akyüz ile MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz eşlik etti.MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin’e daha çok sanayi alanı kazandırmak için hareket ettiklerini belirterek, "Sanayicilerimiz kabına sığmayan bir yapı içerisinde çalışıyorlar. Yeni yatırım alanları, yeni istihdamlar için şu an 400’ü aşkın müracaat var. Biz de yönetim kurulu olarak yeni sanayi alanları oluşturabilmek için çalışıyoruz. 4. bölgemizin sonuna geldik. Hedefimiz kısa süre içerisinde 4. bölgemizin tahsislerini tamamlayarak, 5. ve 6. bölgelerin resmi çalışmalarına başlamak" dedi.Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Mersin Valisi Pehlivan, yaptıkları çalışmalardan dolayı sanayicilere teşekkür etti. MTOSB sanayicileri ise dilek ve önerilerini Vali Pehlivan ile paylaştılar.
Vali Pehlivan, sanayicilerle bir araya geldi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
MTOSB Model Fabrikada sanayicilerle buluşan Vali Pehlivan’a, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Başkan Vekili Veysel Memiş, yönetim kurulu üyeleri Seyfetullah Işık, Kürşat Haddat, denetim kurulu üyeleri Hasan Yıldırım ve Yılmaz Akyüz ile MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz eşlik etti.
MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin’e daha çok sanayi alanı kazandırmak için hareket ettiklerini belirterek, "Sanayicilerimiz kabına sığmayan bir yapı içerisinde çalışıyorlar. Yeni yatırım alanları, yeni istihdamlar için şu an 400’ü aşkın müracaat var. Biz de yönetim kurulu olarak yeni sanayi alanları oluşturabilmek için çalışıyoruz. 4. bölgemizin sonuna geldik. Hedefimiz kısa süre içerisinde 4. bölgemizin tahsislerini tamamlayarak, 5. ve 6. bölgelerin resmi çalışmalarına başlamak" dedi.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Mersin Valisi Pehlivan, yaptıkları çalışmalardan dolayı sanayicilere teşekkür etti. MTOSB sanayicileri ise dilek ve önerilerini Vali Pehlivan ile paylaştılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.