.

Kanala düşen çocuğu, gençler kurtardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2022 - 17:52, Güncelleme: 03.07.2022 - 12:16 1495+ kez okundu.
 

Kanala düşen çocuğu, gençler kurtardı

Kanala düşen çocuğu, gençler kurtardı

Mersin’in Tarsus ilçesinde kanala düşen çocuğu gençler dayanışmayla kurtardı.Olay, Gazipaşa ve Mithatpaşa Mahallesi arasında kalan Paşalar Sekisindeki sulama kanalında meydana geldi. Gazipaşa Bulvarı üzerinde bulunan kaldırımda annesinin elini tutarak yürüyen ismi öğrenilemeyen 6 yaşındaki çocuk birden dengesini kaybederek, kanala düştü. Suda sürüklenen çocuğu için yardım edilmesi için bağıran annenin imdadına yoldan geçen gençler yetişti. Soğuk ve hızlı akan suda çocuğu kurtarmak için ip tutan gençlerden ikisi suya atladı. Sürüklenen çocuğu suda yakalayan gençler kıyıda bekleyen arkadaşlarına verdi. Çocuğu ölümün kıyısından alan gençler annesine teslim etti. Annesine sarılan çocuğun büyük korku yaşadığı görüldü.Olayın tanığı olan Ali Taş, 6-7 yaşında bir çocuğun suya düştüğünü, gençlerin kurtardığını anlattı.
Kanala düşen çocuğu, gençler kurtardı
Mersin’in Tarsus ilçesinde kanala düşen çocuğu gençler dayanışmayla kurtardı.
Olay, Gazipaşa ve Mithatpaşa Mahallesi arasında kalan Paşalar Sekisindeki sulama kanalında meydana geldi. Gazipaşa Bulvarı üzerinde bulunan kaldırımda annesinin elini tutarak yürüyen ismi öğrenilemeyen 6 yaşındaki çocuk birden dengesini kaybederek, kanala düştü. Suda sürüklenen çocuğu için yardım edilmesi için bağıran annenin imdadına yoldan geçen gençler yetişti. Soğuk ve hızlı akan suda çocuğu kurtarmak için ip tutan gençlerden ikisi suya atladı. Sürüklenen çocuğu suda yakalayan gençler kıyıda bekleyen arkadaşlarına verdi. Çocuğu ölümün kıyısından alan gençler annesine teslim etti. Annesine sarılan çocuğun büyük korku yaşadığı görüldü.
Olayın tanığı olan Ali Taş, 6-7 yaşında bir çocuğun suya düştüğünü, gençlerin kurtardığını anlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.