.

Mersin’deki kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2022 - 16:29, Güncelleme: 02.07.2022 - 11:15 2010+ kez okundu.
 

Mersin’deki kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Mersin’deki kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Mersin’in Mut ilçesinde eşya nakliye kamyonunda yaşamını yitiren 4 kişinin ismi belli oldu.Kaza, Mut-Karaman karayolunun 5. kilometresinde Yapın Mahallesi yakınlarında ölüm virajı olarak anılan bölgede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Karaman istikametinden Mersin istikametine seyir halinde olan Mehmet Topal idaresindeki 33 B 4458 plakalı evden eve eşya taşımacılığı yapılan kamyonun sürücüsü, virajda yoldan çıkarak karşı şeritten şarampole savruldu. Kazada araçta bulunanlardan 3 kişi olay yerinde, bir kişi ise ilçe devlet hastanesinden Mersin’e ambulansla sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi.Kazada yaşamını yitirenlerin sürücü Mehmet Topal ile birlikte Abdülselam Dündar, Bahattin Dünar ve Abdulgaffur Acar olduğu öğrenildi.Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Mersin’deki kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu
Mersin’in Mut ilçesinde eşya nakliye kamyonunda yaşamını yitiren 4 kişinin ismi belli oldu.
Kaza, Mut-Karaman karayolunun 5. kilometresinde Yapın Mahallesi yakınlarında ölüm virajı olarak anılan bölgede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Karaman istikametinden Mersin istikametine seyir halinde olan Mehmet Topal idaresindeki 33 B 4458 plakalı evden eve eşya taşımacılığı yapılan kamyonun sürücüsü, virajda yoldan çıkarak karşı şeritten şarampole savruldu. Kazada araçta bulunanlardan 3 kişi olay yerinde, bir kişi ise ilçe devlet hastanesinden Mersin’e ambulansla sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi.
Kazada yaşamını yitirenlerin sürücü Mehmet Topal ile birlikte Abdülselam Dündar, Bahattin Dünar ve Abdulgaffur Acar olduğu öğrenildi.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.