.

Jandarmadan trafik etkinliği

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2022 - 18:15, Güncelleme: 17.06.2022 - 12:41 2040+ kez okundu.
 

Jandarmadan trafik etkinliği

Jandarmadan trafik etkinliği

Mersin Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Teşkilatı’nın 183. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Sayapark AVM’de çocuklara yönelik trafik etkinliği düzenlendi.Sayapark Açık Hava Meydanındaki etkinlikte trafik kurallarının önemi, trafik işaret levhalarının anlamları, yaya ve sürücülerin uyması gereken kurallar ile okul taşıtında uyulması gereken kurallar konusunda bilgiler verildi. Etkinliğe katılan çocuklar uygulamalı trafik parkurunda keyifli anlar yaşarken, jandarmanın özel yetiştirdiği köpekler de gösteri yaptı. Gösteri, çocuklar ve aileleri tarafından heyecanla izlendi.Etkinlik boyunca jandarma ekiplerince bayrak ve balon dağıtımı da yapıldı.
Jandarmadan trafik etkinliği
Mersin Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Teşkilatı’nın 183. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Sayapark AVM’de çocuklara yönelik trafik etkinliği düzenlendi.
Sayapark Açık Hava Meydanındaki etkinlikte trafik kurallarının önemi, trafik işaret levhalarının anlamları, yaya ve sürücülerin uyması gereken kurallar ile okul taşıtında uyulması gereken kurallar konusunda bilgiler verildi. Etkinliğe katılan çocuklar uygulamalı trafik parkurunda keyifli anlar yaşarken, jandarmanın özel yetiştirdiği köpekler de gösteri yaptı. Gösteri, çocuklar ve aileleri tarafından heyecanla izlendi.
Etkinlik boyunca jandarma ekiplerince bayrak ve balon dağıtımı da yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.