.

Mersin’de ağaçlandırma hizmetiçi eğitimi yapıldı

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2022 - 15:53, Güncelleme: 30.05.2022 - 15:14 3877+ kez okundu.
 

Mersin’de ağaçlandırma hizmetiçi eğitimi yapıldı

Mersin’de ağaçlandırma hizmetiçi eğitimi yapıldı

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünce, 2022 yılı hizmetiçi eğitim programı çerçevesinde Silifke Orman İşletme Müdürlüğü Yeşilovacık İşletme Şefliğinde ağaçlandırma ve erozyon kontrolü uygulama esasları ve teknikleri konusunda uygulamalı eğitim çalışması yapıldı.Orman Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş yönetiminde gerçekleştirilen eğitim çalışmasına işletme müdürleri, işletme müdür yardımcıları ve ağaçlandırma şefleri katıldı. Eğitimde özellikle toprak profilinin değerlendirilmesi, makineli arazi hazırlığı, fidan dikimi ve bakımı, dikenli tel çit ihata tesisi, yamaç ıslahı ve oyuntu ıslahı tesislerinin inşası konularına ağırlık verildi.
Mersin’de ağaçlandırma hizmetiçi eğitimi yapıldı
Mersin Orman Bölge Müdürlüğünce, 2022 yılı hizmetiçi eğitim programı çerçevesinde Silifke Orman İşletme Müdürlüğü Yeşilovacık İşletme Şefliğinde ağaçlandırma ve erozyon kontrolü uygulama esasları ve teknikleri konusunda uygulamalı eğitim çalışması yapıldı.
Orman Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş yönetiminde gerçekleştirilen eğitim çalışmasına işletme müdürleri, işletme müdür yardımcıları ve ağaçlandırma şefleri katıldı. Eğitimde özellikle toprak profilinin değerlendirilmesi, makineli arazi hazırlığı, fidan dikimi ve bakımı, dikenli tel çit ihata tesisi, yamaç ıslahı ve oyuntu ıslahı tesislerinin inşası konularına ağırlık verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.