.

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖRÜM KÖYÜMDE PROJESİ

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 25.05.2022 - 15:08, Güncelleme: 25.05.2022 - 15:08 3747+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖRÜM KÖYÜMDE PROJESİ

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖRÜM KÖYÜMDE PROJESİ

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖRÜM KÖYÜMDE PROJESİ Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kırsal mahallelerde bulunan kadınlara ücretsiz kuaförlük hizmeti vermek amacıyla ‘’Kuaförüm Köyümde Projesi’’ ni hayata geçirdi. Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi koordinatörlüğünde başlayan proje ile kırsal mahallelerde bulunan kadınlara ücretsiz kuaförlük hizmeti sağlanıyor.   Tarsus Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde ücretsiz Kişisel Bakım ve Güzellik Atölyesi devam ediyor. Bu eğitimle birlikte kuaförlük yapan kursiyer ve eğitimciler kırsal mahallelerde bulunan kadınlara ücretsiz kuaförlük hizmeti sağlıyor.  Tarsus’un tüm mahallelerinde sırayla devam edecek olan ücretsiz kuaförlük hizmeti Çamalan, Kerimler ve Nemiroğlu Mahallelerinde gerçekleştirildi. Kadınların saçları ücretsiz kesilerek, bakımları yapıldı. Ayrıca yetkililer tarafından kadınlara Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde devam eden kurs ve faaliyetler tanıtıldı.   ‘’ÇOK MEMNUN OLDUK’’ Ücretsiz kuaförlük hizmetinden faydalanan kadınlar teşekkürlerini ileterek,’’ Bu hizmet bizim için çok iyi oldu. Belediyemizden kuaförler gelerek saçlarımızı kestiler, bakımlar yaptılar. Çok memnun olduk. Mahallemizdeki tüm kadınlar faydalanmak istedi çünkü daha önce hiç böyle bir hizmet görmemiştik. Bizi düşünen Tarsus Belediyemize teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.   
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖRÜM KÖYÜMDE PROJESİ

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖRÜM KÖYÜMDE PROJESİ

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kırsal mahallelerde bulunan kadınlara ücretsiz kuaförlük hizmeti vermek amacıyla ‘’Kuaförüm Köyümde Projesi’’ ni hayata geçirdi. Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi koordinatörlüğünde başlayan proje ile kırsal mahallelerde bulunan kadınlara ücretsiz kuaförlük hizmeti sağlanıyor.

 

Tarsus Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde ücretsiz Kişisel Bakım ve Güzellik Atölyesi devam ediyor. Bu eğitimle birlikte kuaförlük yapan kursiyer ve eğitimciler kırsal mahallelerde bulunan kadınlara ücretsiz kuaförlük hizmeti sağlıyor.  Tarsus’un tüm mahallelerinde sırayla devam edecek olan ücretsiz kuaförlük hizmeti Çamalan, Kerimler ve Nemiroğlu Mahallelerinde gerçekleştirildi. Kadınların saçları ücretsiz kesilerek, bakımları yapıldı. Ayrıca yetkililer tarafından kadınlara Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde devam eden kurs ve faaliyetler tanıtıldı.

 

‘’ÇOK MEMNUN OLDUK’’

Ücretsiz kuaförlük hizmetinden faydalanan kadınlar teşekkürlerini ileterek,’’ Bu hizmet bizim için çok iyi oldu. Belediyemizden kuaförler gelerek saçlarımızı kestiler, bakımlar yaptılar. Çok memnun olduk. Mahallemizdeki tüm kadınlar faydalanmak istedi çünkü daha önce hiç böyle bir hizmet görmemiştik. Bizi düşünen Tarsus Belediyemize teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.