.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖMER NAZMİ CADDESİ Nİ TAMAMEN YENİLİYOR

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 25.05.2022 - 08:41, Güncelleme: 25.05.2022 - 08:41 3373+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖMER NAZMİ CADDESİ Nİ TAMAMEN YENİLİYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖMER NAZMİ CADDESİ Nİ TAMAMEN YENİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve bakım ekipleri, cadde ve bulvarlarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.   Tarsus’un birçok noktasında caddelerin standartlarını yükselden Büyükşehir ekipleri, şimdi de konutlaşmanın devam ettiği ve nüfus oranının yüksek olduğu Akşemsettin Mahallesi’nden geçen Ömer Nazmi Caddesi’ni tamamen yeniliyor.   Kasım Ekenler Bulvarı ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi arasında yer alan 1300 metre uzunluğunda ki Ömer Nazmi Caddesi üzerinde Büyükşehir ekipleri, zemin düzenleme, sağlı-sollu kaldırım döşeme çalışması yürütüyor. Ortama 15 metre genişliğinde bulunan, araç ve yayalar tarafından da sık kullanılan cadde üzerinde peyzaj çalışması ile kot farkı dolayısıyla 60 metre taş duvar örme işlemi gerçekleştirildi.   Çalışmaların hızla sürdüğü Ömer Nazmi Caddesi, önümüzdeki günlerde yine Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan sona sıcak asfaltla kaplanacak.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖMER NAZMİ CADDESİ Nİ TAMAMEN YENİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve bakım ekipleri, cadde ve bulvarlarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Tarsus’un birçok noktasında caddelerin standartlarını yükselden Büyükşehir ekipleri, şimdi de konutlaşmanın devam ettiği ve nüfus oranının yüksek olduğu Akşemsettin Mahallesi’nden geçen Ömer Nazmi Caddesi’ni tamamen yeniliyor.

 

Kasım Ekenler Bulvarı ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi arasında yer alan 1300 metre uzunluğunda ki Ömer Nazmi Caddesi üzerinde Büyükşehir ekipleri, zemin düzenleme, sağlı-sollu kaldırım döşeme çalışması yürütüyor. Ortama 15 metre genişliğinde bulunan, araç ve yayalar tarafından da sık kullanılan cadde üzerinde peyzaj çalışması ile kot farkı dolayısıyla 60 metre taş duvar örme işlemi gerçekleştirildi.

 

Çalışmaların hızla sürdüğü Ömer Nazmi Caddesi, önümüzdeki günlerde yine Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan sona sıcak asfaltla kaplanacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.