.

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 22:05, Güncelleme: 14.05.2022 - 14:45 2301+ kez okundu.
 

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Mersin’de evinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan polis memuru Sinan Çetinkaya, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.Dün merkez Mezitli ilçesindeki evinde rahatsızlanan Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Sinan Çetinkaya (49), özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada kalp krizi geçirdiği anlaşılan Çetinkaya’ya müdahale edildi ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatın kaybeden Çetinkaya için bugün İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, İl Emniyet Mehmet Aslan, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, il emniyet müdür yardımcıları, hayatını kaybeden polisin ailesi ve silah arkadaşları katıldı. Törende gözyaşlarını tutamayan polisin yakınlarını, protokol üyeleri ve meslektaşları teselli etti.Kılınan cenaze namazının ardından Çetinkaya, son yolculuğuna uğurlandı.Çetinkaya’nın evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Mersin’de evinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan polis memuru Sinan Çetinkaya, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Dün merkez Mezitli ilçesindeki evinde rahatsızlanan Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Sinan Çetinkaya (49), özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada kalp krizi geçirdiği anlaşılan Çetinkaya’ya müdahale edildi ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatın kaybeden Çetinkaya için bugün İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, İl Emniyet Mehmet Aslan, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, il emniyet müdür yardımcıları, hayatını kaybeden polisin ailesi ve silah arkadaşları katıldı. Törende gözyaşlarını tutamayan polisin yakınlarını, protokol üyeleri ve meslektaşları teselli etti.
Kılınan cenaze namazının ardından Çetinkaya, son yolculuğuna uğurlandı.
Çetinkaya’nın evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.