.

Two Turkish Tenors Müzikal Düello oyunu, festivalde Mersinlilerle buluşacak

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2022 - 20:26, Güncelleme: 09.05.2022 - 09:23 2854+ kez okundu.
 

Two Turkish Tenors Müzikal Düello oyunu, festivalde Mersinlilerle buluşacak

Two Turkish Tenors Müzikal Düello oyunu, festivalde Mersinlilerle buluşacak

11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Cenk Bıyık ve Atılgan Gümüş’ü Two Turkish Tenors Müzikal Düello oyunuyla Mersinlilerle buluşturacak.Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, Tenor Atılgan Gümüş’ün yazıp yönettiği Two Turkish Tenors Müzikal Düello/Jüri Sizsiniz oyunu, festivalin kapanış gününde Mersinli sanatseverler için sahnelenecek. Atılgan Gümüş ile birlikte ünlü Tenor Cenk Bıyık’ın da başrol oynadığı eser, 11 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yer alacak.Gösterildiği yerlerde kapalı gişe sahnelenen eserde, aryalar, napolitenler, caz, blues, heavy metalden arabeske, poptan türkülere uzanan bir repertuvar seslendirilirken, koreografisiyle de görsel bir şölen sergiliyor.
Two Turkish Tenors Müzikal Düello oyunu, festivalde Mersinlilerle buluşacak
11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Cenk Bıyık ve Atılgan Gümüş’ü Two Turkish Tenors Müzikal Düello oyunuyla Mersinlilerle buluşturacak.
Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, Tenor Atılgan Gümüş’ün yazıp yönettiği Two Turkish Tenors Müzikal Düello/Jüri Sizsiniz oyunu, festivalin kapanış gününde Mersinli sanatseverler için sahnelenecek. Atılgan Gümüş ile birlikte ünlü Tenor Cenk Bıyık’ın da başrol oynadığı eser, 11 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yer alacak.
Gösterildiği yerlerde kapalı gişe sahnelenen eserde, aryalar, napolitenler, caz, blues, heavy metalden arabeske, poptan türkülere uzanan bir repertuvar seslendirilirken, koreografisiyle de görsel bir şölen sergiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.