.

BÜYÜKŞEHİR KABİR ZİYARETİNDE VATANDAŞLARIN YANINDAYDI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.05.2022 - 08:49, Güncelleme: 06.05.2022 - 08:49 2137+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR KABİR ZİYARETİNDE VATANDAŞLARIN YANINDAYDI

BÜYÜKŞEHİR KABİR ZİYARETİNDE VATANDAŞLARIN YANINDAYDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşları mezarlıklarda su, şeker ve çiçek ikramıyla karşıladı. Mezarlıklara giden vatandaşlara ücretsiz servis sağlayan Büyükşehir, mezarlık içi ulaşımda ise vatandaşlara ring aracı hizmeti sundu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nda kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşları ikramlarla karşılayıp mezarlık içi ulaşımda ise vatandaşlara ring aracı hizmeti sağladı. Vatandaşlar su, şeker ve çiçek ikramıyla karşılandı Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, mezarlıklara gidecek vatandaşlar için ücretsiz servis imkanı sundu. Makine İkmal’den kalkan otobüsler, kent merkezindeki birçok güzergahtan geçerek vatandaşları Güneykent ve Akbelen mezarlıklarına ulaştırdı. Mezarlıklar Dairesi ise bayram öncesi temizliği yapılan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşları su, şeker ve çiçek ikramıyla karşıladı. Mezarlık içi ulaşımda ise vatandaşlara ring aracı sağladı. Ring aracını kullanan görevliler vatandaşlara ziyaret edecekleri kabirleri bulma sürecinde de yardımcı oldu. “Çok güzel karşılandık” Vatandaşlar mezarlıklarda sunulan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirtti. Ahmet Pendir, sunulan hizmetlerle ilgili “Belediyemizden Allah razı olsun. Biz Belediye Başkanımızdan memnunuz. Allah bu hayrı yapanlara bin katını versin, yar ve yardımcısı olsun. Çok güzel karşılandık” derken, Hanım Pendir de “Ben de razıyım. Böyle bir hizmeti bize sunmuşlar. Binlerce kere razı olsun, memnun olduk. Bu sıcakta bir damla su olsun yeter” diye konuştu. Vatandaşlardan Muhlis Otay ise “Allah bin kere razı olsun. Su koymuşlar, vatandaş sudan faydalanıyor. Araç koymuşlar, arabadan faydalanıyoruz. Daha ne olsun? Herkesin bayramı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
BÜYÜKŞEHİR KABİR ZİYARETİNDE VATANDAŞLARIN YANINDAYDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşları mezarlıklarda su, şeker ve çiçek ikramıyla karşıladı. Mezarlıklara giden vatandaşlara ücretsiz servis sağlayan Büyükşehir, mezarlık içi ulaşımda ise vatandaşlara ring aracı hizmeti sundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nda kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşları ikramlarla karşılayıp mezarlık içi ulaşımda ise vatandaşlara ring aracı hizmeti sağladı.

Vatandaşlar su, şeker ve çiçek ikramıyla karşılandı

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, mezarlıklara gidecek vatandaşlar için ücretsiz servis imkanı sundu. Makine İkmal’den kalkan otobüsler, kent merkezindeki birçok güzergahtan geçerek vatandaşları Güneykent ve Akbelen mezarlıklarına ulaştırdı. Mezarlıklar Dairesi ise bayram öncesi temizliği yapılan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşları su, şeker ve çiçek ikramıyla karşıladı. Mezarlık içi ulaşımda ise vatandaşlara ring aracı sağladı. Ring aracını kullanan görevliler vatandaşlara ziyaret edecekleri kabirleri bulma sürecinde de yardımcı oldu.

“Çok güzel karşılandık”

Vatandaşlar mezarlıklarda sunulan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirtti. Ahmet Pendir, sunulan hizmetlerle ilgili “Belediyemizden Allah razı olsun. Biz Belediye Başkanımızdan memnunuz. Allah bu hayrı yapanlara bin katını versin, yar ve yardımcısı olsun. Çok güzel karşılandık” derken, Hanım Pendir de “Ben de razıyım. Böyle bir hizmeti bize sunmuşlar. Binlerce kere razı olsun, memnun olduk. Bu sıcakta bir damla su olsun yeter” diye konuştu.

Vatandaşlardan Muhlis Otay ise “Allah bin kere razı olsun. Su koymuşlar, vatandaş sudan faydalanıyor. Araç koymuşlar, arabadan faydalanıyoruz. Daha ne olsun? Herkesin bayramı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.