.

Mersin’de Trabzonspor’un şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2022 - 13:57, Güncelleme: 01.05.2022 - 01:03 4111+ kez okundu.
 

Mersin’de Trabzonspor’un şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Mersin’de Trabzonspor’un şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Mersin’deki Trabzonsporlu taraftarlar, 38 yılın ardından gelen şampiyonluğu coşkuyla kutladı.Süper Lig’de Antalyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Trabzonspor, 38 yıl aradan sonra şampiyon oldu. Trabzonspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Mersin’deki Trabzonsporlu taraftarlar, merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı sahilindeki Özgecan Aslan Meydanı’na akın etti. Takımlarının formalarını giyen çok sayıda taraftar, müzik eşliğinde halay çekip oyunlar oynarken, yaktıkları meşalelerle alanı aydınlattı.Şarkılar söyleyip eğlenen Mersin’deki Trabzonsporlu taraftarların şampiyonluk kutlamaları, gece geç saatlere kadar devam etti.
Mersin’de Trabzonspor’un şampiyonluğu coşkuyla kutlandı
Mersin’deki Trabzonsporlu taraftarlar, 38 yılın ardından gelen şampiyonluğu coşkuyla kutladı.
Süper Lig’de Antalyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Trabzonspor, 38 yıl aradan sonra şampiyon oldu. Trabzonspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Mersin’deki Trabzonsporlu taraftarlar, merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı sahilindeki Özgecan Aslan Meydanı’na akın etti. Takımlarının formalarını giyen çok sayıda taraftar, müzik eşliğinde halay çekip oyunlar oynarken, yaktıkları meşalelerle alanı aydınlattı.
Şarkılar söyleyip eğlenen Mersin’deki Trabzonsporlu taraftarların şampiyonluk kutlamaları, gece geç saatlere kadar devam etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.