.

Ulu Cami önünde Kandil Simidi ikram edildi

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 28.04.2022 - 10:57, Güncelleme: 28.04.2022 - 10:57 2371+ kez okundu.
 

Ulu Cami önünde Kandil Simidi ikram edildi

Ulu Cami önünde Kandil Simidi ikram edildi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği sosyal etkinlikler kapsamında da işbirliğini sürdürüyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi, Tarsus Süt Üreticileri Birliği'yle Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla Tarsus Ulu Cami önünde vatandaşlara kandil simidi ve ayran ikram etti. Birlik Başkanı ve Komite Üyesi Danyal Avşar etkinlikte vatandaşlara kandil simidi ve ayran ikram ederek Kandil kutlaması ve güzel temennilerde bulundu.
Ulu Cami önünde Kandil Simidi ikram edildi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği sosyal etkinlikler kapsamında da işbirliğini sürdürüyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi, Tarsus Süt Üreticileri Birliği'yle Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla Tarsus Ulu Cami önünde vatandaşlara kandil simidi ve ayran ikram etti.

Birlik Başkanı ve Komite Üyesi Danyal Avşar etkinlikte vatandaşlara kandil simidi ve ayran ikram ederek Kandil kutlaması ve güzel temennilerde bulundu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.