.

Otomobil alev alev yandı, yanındaki iki araçta da hasar oluştu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2022 - 19:59, Güncelleme: 25.03.2022 - 13:11 2638+ kez okundu.
 

Otomobil alev alev yandı, yanındaki iki araçta da hasar oluştu

Otomobil alev alev yandı, yanındaki iki araçta da hasar oluştu

Mersin’de bir sitenin bahçesinde park halindeki otomobil alev alev yandı. Alevlere teslim olan araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.Olay, Erdemli ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesinde bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Park halinde olan otomobil bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede alevlere teslim olan aracı gören site sakinleri, durumu 112 çağrı merkezine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev topuna dönen araçtaki yangını uzun uğraşlar sonucu söndürdü.Yangının diğer araçlara ve alt katlara sıçrama ihtimaline karşı vatandaşlar da kısa süreli panik yaşadı.Kullanılamaz hale gelen otomobile yakın park edilen iki araçta da hasar oluştu.Öte yandan, polis yangınla ilgili inceleme başlattı.
Otomobil alev alev yandı, yanındaki iki araçta da hasar oluştu
Mersin’de bir sitenin bahçesinde park halindeki otomobil alev alev yandı. Alevlere teslim olan araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Olay, Erdemli ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesinde bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Park halinde olan otomobil bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede alevlere teslim olan aracı gören site sakinleri, durumu 112 çağrı merkezine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev topuna dönen araçtaki yangını uzun uğraşlar sonucu söndürdü.
Yangının diğer araçlara ve alt katlara sıçrama ihtimaline karşı vatandaşlar da kısa süreli panik yaşadı.
Kullanılamaz hale gelen otomobile yakın park edilen iki araçta da hasar oluştu.
Öte yandan, polis yangınla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.