.

BAŞKAN BOZDOĞAN AYDINLIK BİR KENTİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.03.2022 - 08:47, Güncelleme: 18.03.2022 - 08:47 2362+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN AYDINLIK BİR KENTİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN BOZDOĞAN AYDINLIK BİR KENTİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kaburgediği Mahallesi’nde düzenlenen ‘’Fidan Bizden Üretim Sizden’’ etkinliğinde konuşarak tarım alanında gerçekleştireceği projeler ve üreticilere verilen destekler hakkında konuştu.  Başkan Bozdoğan, ‘’Aydınlık bir kentin inşası için, vatandaşlarımız için, gencimiz, kadınımız, çocuğumuz için çalışıyoruz’’ dedi.   Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından çiftçi, köylü ve üreticiye destek olmak, çeşitliliği arttırmak ve teşvik etmek amacıyla sürdürülen ‘Fidan Bizden Üretim Sizden’’ etkinliği köylere ücretsiz toplam 60.00 adet fidan dağıtımları ile devam ediyor. Düzenlenen etkinlikte Çamalan, Çukurbağ, Çiftlik, Gülek, İnköy, Kaburgediği, Kenzin (Ardıçlı), Kurtçukuru, Olukkoyağı, Sandal, Yeniköy kırsal mahallelerine fidan dağıtımı gerçekleştirildi. BAŞKAN BOZDOĞAN, ’’ARTIK TARSUS’TA HER ŞEY DEĞİŞTİ’’ Tarsusluların refahı, mutluluğu ve ekonomik anlamda destek olmak için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Bozdoğan, ‘’  Kıymetli hemşehrilerim, sizlerin refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Üreticilerimize desteğimiz sürüyor. Her zaman değindiğim en önemli konu da kadınlar ve gençlerdir. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın ekonomik özgürlüğü için çabalıyoruz. Size söz veriyorum. Bütün kadınlarımızın ekonomik olarak kazanç elde edebilmesi için katkılarını sağlayacağım. Evde ne üretirseniz, salçaysa salça, yoğurtsa yoğurt, yağsa yağ. Ama ne üretirseniz iğne oyası dahi hepsini alacağım. Üretici kadınlarımıza kooperatiflerimiz ile desteklerimiz devam ediyor. Ben bu emeklerin karşılığının alınması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Sizlerin ekonomik olarak güçlenmesi her şeyden kıymetlidir. Artık Tarsus’ta her şey değişti merak etmeyin. Kazançlarımız sizin paranız, halkın parası. Halkın parasının da eşit bir şekilde dağıtılması gerekiyor. 31 Mart 2019’da her şey değişir demiştik. Ve hep üzerinde durduğumuz bir şey vardı;  aydınlık bir kentin inşası.. Köylülerimiz kadınlarımız ve gençlerimiz. Bizim en büyük sermayemiz o’’ diye konuştu.
BAŞKAN BOZDOĞAN AYDINLIK BİR KENTİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kaburgediği Mahallesi’nde düzenlenen ‘’Fidan Bizden Üretim Sizden’’ etkinliğinde konuşarak tarım alanında gerçekleştireceği projeler ve üreticilere verilen destekler hakkında konuştu.  Başkan Bozdoğan, ‘’ Aydınlık bir kentin inşası için, vatandaşlarımız için, gencimiz, kadınımız, çocuğumuz için çalışıyoruz’’ dedi.

 

Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından çiftçi, köylü ve üreticiye destek olmak, çeşitliliği arttırmak ve teşvik etmek amacıyla sürdürülen ‘Fidan Bizden Üretim Sizden’’ etkinliği köylere ücretsiz toplam 60.00 adet fidan dağıtımları ile devam ediyor. Düzenlenen etkinlikte Çamalan, Çukurbağ, Çiftlik, Gülek, İnköy, Kaburgediği, Kenzin (Ardıçlı), Kurtçukuru, Olukkoyağı, Sandal, Yeniköy kırsal mahallelerine fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

BAŞKAN BOZDOĞAN, ’’ARTIK TARSUS’TA HER ŞEY DEĞİŞTİ’’

Tarsusluların refahı, mutluluğu ve ekonomik anlamda destek olmak için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Bozdoğan, ‘’  Kıymetli hemşehrilerim, sizlerin refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Üreticilerimize desteğimiz sürüyor. Her zaman değindiğim en önemli konu da kadınlar ve gençlerdir. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın ekonomik özgürlüğü için çabalıyoruz. Size söz veriyorum. Bütün kadınlarımızın ekonomik olarak kazanç elde edebilmesi için katkılarını sağlayacağım. Evde ne üretirseniz, salçaysa salça, yoğurtsa yoğurt, yağsa yağ. Ama ne üretirseniz iğne oyası dahi hepsini alacağım. Üretici kadınlarımıza kooperatiflerimiz ile desteklerimiz devam ediyor. Ben bu emeklerin karşılığının alınması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Sizlerin ekonomik olarak güçlenmesi her şeyden kıymetlidir. Artık Tarsus’ta her şey değişti merak etmeyin. Kazançlarımız sizin paranız, halkın parası. Halkın parasının da eşit bir şekilde dağıtılması gerekiyor. 31 Mart 2019’da her şey değişir demiştik. Ve hep üzerinde durduğumuz bir şey vardı;  aydınlık bir kentin inşası.. Köylülerimiz kadınlarımız ve gençlerimiz. Bizim en büyük sermayemiz o’’ diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.