.

Kadın polisler dosta güven, düşmana korku verdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2022 - 20:31, Güncelleme: 08.03.2022 - 15:34 2003+ kez okundu.
 

Kadın polisler dosta güven, düşmana korku verdi

Kadın polisler dosta güven, düşmana korku verdi

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hazırladığı özel kliple kutladı. Klipte emniyetin değişik birimlerinde çalışan kadın polisler, zorlu koşullarda dahi göreve hazır olduklarını gösterirken, dosta güven, düşmana korku verdi.İl Emniyet Müdürlüğü hazırladığı kliple, kadınların her koşulda başarıyla görev yapabildiğini gösterdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan klipte trafik, asayiş, terörle mücadele, çevik kuvvet ve diğer şubelerde görev yapan polisler, zorlu koşullarda bile başarıyla görev yapabildiklerini gösterdiler. Hem karada hem denizde hem de havada çalışmalarını sürdüren kadın polisler, her kesimin takdirini topluyor. Dosta güven veren kadın polisler, düşmana ise korku verdi.İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personelle bir araya gelerek, günlerini kutlayıp, karanfil verdi.
Kadın polisler dosta güven, düşmana korku verdi
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hazırladığı özel kliple kutladı. Klipte emniyetin değişik birimlerinde çalışan kadın polisler, zorlu koşullarda dahi göreve hazır olduklarını gösterirken, dosta güven, düşmana korku verdi.
İl Emniyet Müdürlüğü hazırladığı kliple, kadınların her koşulda başarıyla görev yapabildiğini gösterdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan klipte trafik, asayiş, terörle mücadele, çevik kuvvet ve diğer şubelerde görev yapan polisler, zorlu koşullarda bile başarıyla görev yapabildiklerini gösterdiler. Hem karada hem denizde hem de havada çalışmalarını sürdüren kadın polisler, her kesimin takdirini topluyor. Dosta güven veren kadın polisler, düşmana ise korku verdi.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personelle bir araya gelerek, günlerini kutlayıp, karanfil verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.