.

’Brego’ uyuşturucuya geçit vermiyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2022 - 11:10, Güncelleme: 08.03.2022 - 10:35 2030+ kez okundu.
 

’Brego’ uyuşturucuya geçit vermiyor

’Brego’ uyuşturucuya geçit vermiyor

Mersin’de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği 3 ayrı operasyonda, 11 bin 200 adet uyuşturucu etkisi bulunan sentetik hap ile kannabionid, esrar ve silahlar ele geçirildi. Operasyonlara narkotik dedektör köpeği ’Brego’ da katıldı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu nakleden, satan şahısları yönelik 3 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Brego isimli narkotik dedektör köpeğinin de katıldığı operasyonlarda 11 bin 200 adet satışı yasal kısıtlılık altında olan uyuşturucu etkisi bulunan sentetik hap, 48 paket satışa hazır vaziyette 144 gram sentetik kannabionid, 379 gram esrar maddesi, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 65 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 63 adet kartuş ele geçirildi.Operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
’Brego’ uyuşturucuya geçit vermiyor
Mersin’de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği 3 ayrı operasyonda, 11 bin 200 adet uyuşturucu etkisi bulunan sentetik hap ile kannabionid, esrar ve silahlar ele geçirildi. Operasyonlara narkotik dedektör köpeği ’Brego’ da katıldı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu nakleden, satan şahısları yönelik 3 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Brego isimli narkotik dedektör köpeğinin de katıldığı operasyonlarda 11 bin 200 adet satışı yasal kısıtlılık altında olan uyuşturucu etkisi bulunan sentetik hap, 48 paket satışa hazır vaziyette 144 gram sentetik kannabionid, 379 gram esrar maddesi, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 65 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 63 adet kartuş ele geçirildi.
Operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.