.

TARSUS SUAVİ İLE BAHARA MERHABA DEDİ

Sanat (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.03.2022 - 19:34, Güncelleme: 06.03.2022 - 19:34 6235+ kez okundu.
 

TARSUS SUAVİ İLE BAHARA MERHABA DEDİ

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Tarsus Belediyesi, vatandaşlara Bahara Merhaba Konseri düzenledi.

TARSUS SUAVİ İLE BAHARA MERHABA DEDİ Tarsus Cumhuriyat  Meydanında  Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Usta Sanatçı Suavi ile ‘Bahara Merhaba’ konseri düzenlendi. Kültür etkinlikleri kapsamında Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Katılımın yüksek olduğu konserde Suavi sevilen şarkılarını Tarsus halkı ve çevere il ve ilçelerden gelen sevenlere söyledi. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Tarsus Belediyesi, vatandaşlara Bahara Merhaba Konseri düzenledi. Suavi’nin sahne aldığı konserde hep bir ağızdan söylenen şarkılarla keyifli anlar yaşayan Tarsuslular müziğe doydu. ‘Bahara Merhaba’ sloganıyla düzenlenen konserde vatandaşlar bahar coşkusunu doyasıya yaşayarak renkli görüntüler oluşturdu.
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Tarsus Belediyesi, vatandaşlara Bahara Merhaba Konseri düzenledi.

TARSUS SUAVİ İLE BAHARA MERHABA DEDİ

Tarsus Cumhuriyat  Meydanında  Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Usta Sanatçı Suavi ile ‘Bahara Merhaba’ konseri düzenlendi. Kültür etkinlikleri kapsamında Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Katılımın yüksek olduğu konserde Suavi sevilen şarkılarını Tarsus halkı ve çevere il ve ilçelerden gelen sevenlere söyledi.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Tarsus Belediyesi, vatandaşlara Bahara Merhaba Konseri düzenledi. Suavi’nin sahne aldığı konserde hep bir ağızdan söylenen şarkılarla keyifli anlar yaşayan Tarsuslular müziğe doydu. ‘Bahara Merhaba’ sloganıyla düzenlenen konserde vatandaşlar bahar coşkusunu doyasıya yaşayarak renkli görüntüler oluşturdu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.