.

TARSUS GENÇLİK KAMPI KADIN HENTBOLCULARI AĞIRLIYOR

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 24.02.2022 - 08:48, Güncelleme: 24.02.2022 - 08:48 5850+ kez okundu.
 

TARSUS GENÇLİK KAMPI KADIN HENTBOLCULARI AĞIRLIYOR

TARSUS GENÇLİK KAMPI KADIN HENTBOLCULARI AĞIRLIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı takımlarından olan ve Kadınlar Türkiye 1. Ligi’nde mücadele eden Kadın Hentbol Takımı, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nda, kritik maçlar öncesinde kamp yapıyor. Türkiye Kadınlar Hentbol 1. ligi A grubunda oynadığı 13 maçta 11 galibiyet alarak 22 puanla liderlik koltuğunda oturan Mersin Büyükşehir Kadın Hentbol Takımı, başantrenör Ali Rıza Yeşil nezaretinde Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol ve Voleybol Şube Sorumlusu Haluk Gülbahar, ligin geride kalan 13 haftalık periyodunda iyi bir performans sergilediklerini ve grup liderliği koltuğunda oturduklarını söyledi. Takımda arkadaşlık ilişkilerinin üst seviyede olduğunu ve bununda yakalanan başarının temelini oluşturduğunu ifade eden Haluk Gülbahar, “İyi bir takıma sahibiz. Kızlarımız gerçekten olağanüstü mücadele örneği sergiliyorlar. Kritik maçlar öncesinde Tarsus Gençlik Kampı’nda takımımız kamp yaparak moral depoluyor. Tüm takım oyuncularımız buranın ortamını seviyor ve temiz havasından faydalanıyorlar” dedi. Haluk Gülbahar, grubun iddialı takımları arasında yer alan Elazığ SYSK ile Pazar günü Mersin Yenişehir Spor Salonu’nda oynayacakları ve saat 13.00’de başlayacak maça tüm sporseverleri davet etti.
TARSUS GENÇLİK KAMPI KADIN HENTBOLCULARI AĞIRLIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı takımlarından olan ve Kadınlar Türkiye 1. Ligi’nde mücadele eden Kadın Hentbol Takımı, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nda, kritik maçlar öncesinde kamp yapıyor.

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. ligi A grubunda oynadığı 13 maçta 11 galibiyet alarak 22 puanla liderlik koltuğunda oturan Mersin Büyükşehir Kadın Hentbol Takımı, başantrenör Ali Rıza Yeşil nezaretinde Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol ve Voleybol Şube Sorumlusu Haluk Gülbahar, ligin geride kalan 13 haftalık periyodunda iyi bir performans sergilediklerini ve grup liderliği koltuğunda oturduklarını söyledi.

Takımda arkadaşlık ilişkilerinin üst seviyede olduğunu ve bununda yakalanan başarının temelini oluşturduğunu ifade eden Haluk Gülbahar, “İyi bir takıma sahibiz. Kızlarımız gerçekten olağanüstü mücadele örneği sergiliyorlar. Kritik maçlar öncesinde Tarsus Gençlik Kampı’nda takımımız kamp yaparak moral depoluyor. Tüm takım oyuncularımız buranın ortamını seviyor ve temiz havasından faydalanıyorlar” dedi.

Haluk Gülbahar, grubun iddialı takımları arasında yer alan Elazığ SYSK ile Pazar günü Mersin Yenişehir Spor Salonu’nda oynayacakları ve saat 13.00’de başlayacak maça tüm sporseverleri davet etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.