.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR 138 CADDENİN KALDIRIMLARINI YENİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 13.12.2021 - 09:53, Güncelleme: 13.12.2021 - 09:53 4118+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR 138 CADDENİN KALDIRIMLARINI YENİLİYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR 138 CADDENİN KALDIRIMLARINI YENİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kent genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarının yanı sıra deforme olmuş, yıpranmış kaldırımları da onarıyor. Büyükşehir ekipleri, MESKİ’nin çalışma gerçekleştirdiği Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi’nde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler 138. Cadde’de çalışıyor Batısı Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı, doğusu ise Abdi İpekçi Caddesi’ne uzanan Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi sınırları içerisindeki 138. Cadde’de çalışma yürüten ekipler, cadde üzerindeki kaldırımları yeniliyor. Çevresinde lojistik depolama ve transfer merkezleri bulunan caddenin kaldırımları MESKİ’nin çalışmalarının ardından daha kullanışlı bir hale kavuşturuluyor.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR 138 CADDENİN KALDIRIMLARINI YENİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kent genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarının yanı sıra deforme olmuş, yıpranmış kaldırımları da onarıyor. Büyükşehir ekipleri, MESKİ’nin çalışma gerçekleştirdiği Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi’nde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler 138. Cadde’de çalışıyor

Batısı Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı, doğusu ise Abdi İpekçi Caddesi’ne uzanan Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi sınırları içerisindeki 138. Cadde’de çalışma yürüten ekipler, cadde üzerindeki kaldırımları yeniliyor. Çevresinde lojistik depolama ve transfer merkezleri bulunan caddenin kaldırımları MESKİ’nin çalışmalarının ardından daha kullanışlı bir hale kavuşturuluyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.