.

SEÇER ERKENEKLİLER DERNEĞİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediyesi (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.11.2021 - 09:32, Güncelleme: 15.11.2021 - 09:32 3156+ kez okundu.
 

SEÇER ERKENEKLİLER DERNEĞİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

SEÇER ERKENEKLİLER DERNEĞİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Seçer, Erkenekliler Derneği’nin “Geleneksel Kuru Fasulye ve Pilav Günü” etkinliğine katıldı. Kentteki çeşitliliğin Mersin için zenginliğe dönüştürülmesinin önemine dikkat çeken Seçer,  “Bunu daha çok çalışarak, azmederek, kentte düzeni ve dirliği sağlayarak yapabiliriz. Ülkemiz adına, Mersinimiz adına çok konuşmaktan ziyade, çok iş yapmamız gerekiyor”  dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erkenekliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin “5. Geleneksel Kuru Fasulye ve Pilav Günü” etkinliğine katıldı. Dernek lokalinde yapılan etkinlikte Başkan Seçer, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Kentteki çeşitliliğin zenginliğe dönüştürülmesiyle Mersin’in dünyanın en iyi kentlerinden biri olabileceğini ifade eden Seçer,  “Bunu daha çok çalışarak, azmederek, kentte düzeni ve dirliği sağlayarak yapabiliriz”  dedi. “Çok konuşmaktan ziyade, çok iş yapmamız gerekiyor” Etkinlikte, Başkan Seçer’in yanı sıra milletvekilleri, Erkenekliler Derneği Başkanı Ali Karakaya, farklı siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi vatandaş yer aldı. Başkan Seçer, Mersin’in muazzam bir kent olduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden vatandaşların Mersin’de huzur içinde yaşadığını belirtti. Kentteki çeşitliliğin zenginliğe dönüştürülmesiyle Mersin’in dünyanın en iyi kentlerinden biri olabileceğini ifade eden Seçer,  “Bunu daha çok çalışarak, azmederek, kentte düzeni ve dirliği sağlayarak yapabiliriz. Her zaman söylüyoruz; çok konuşmaktan ziyade, çok iş yapmamız gerekiyor. Ülkemiz adına, Mersinimiz adına böyle”  dedi. Başkan Seçer, yöre derneklerinin önemine değinerek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Karakaya: “4. Çevre Yolu Türkiye’nin örnek yollarından bir tanesi oldu” Erkenekliler Derneği Başkanı Ali Karakaya, Başkan Seçer’in adaylık sürecinde kendilerini ziyaret edip, “Ben seçilirsem Mersin’e sevgi getireceğim” diyerek yola çıktığını anımsattı. Karakaya,  “Mersin halkı da teveccüh etti, bu seçimde Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ‘Mersin’de bizi yönet, 5 yıl da seni bir görelim’ diyerek oy verdi. Ondan dolayı ilk hedefte Sevgi Kavşağı’nı yaptı. Mersin’de yapmış olduğu hizmetlerden bir tanesiydi. Şu anda Göçmen Kavşağı yapılıyor, yapacağı hizmetlerden bir tanesi de o. 4. Çevre Yolu Türkiye’nin örnek yollarından bir tanesi oldu. Kendisine derneğim adına, yönetimimiz adına teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer verdi.
SEÇER ERKENEKLİLER DERNEĞİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Seçer, Erkenekliler Derneği’nin “Geleneksel Kuru Fasulye ve Pilav Günü” etkinliğine katıldı. Kentteki çeşitliliğin Mersin için zenginliğe dönüştürülmesinin önemine dikkat çeken Seçer, 

“Bunu daha çok çalışarak, azmederek, kentte düzeni ve dirliği sağlayarak yapabiliriz. Ülkemiz adına, Mersinimiz adına çok konuşmaktan ziyade, çok iş yapmamız gerekiyor” 

dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erkenekliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin “5. Geleneksel Kuru Fasulye ve Pilav Günü” etkinliğine katıldı. Dernek lokalinde yapılan etkinlikte Başkan Seçer, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Kentteki çeşitliliğin zenginliğe dönüştürülmesiyle Mersin’in dünyanın en iyi kentlerinden biri olabileceğini ifade eden Seçer, 

“Bunu daha çok çalışarak, azmederek, kentte düzeni ve dirliği sağlayarak yapabiliriz”

 dedi.

Çok konuşmaktan ziyade, çok iş yapmamız gerekiyor”

Etkinlikte, Başkan Seçer’in yanı sıra milletvekilleri, Erkenekliler Derneği Başkanı Ali Karakaya, farklı siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi vatandaş yer aldı. Başkan Seçer, Mersin’in muazzam bir kent olduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden vatandaşların Mersin’de huzur içinde yaşadığını belirtti. Kentteki çeşitliliğin zenginliğe dönüştürülmesiyle Mersin’in dünyanın en iyi kentlerinden biri olabileceğini ifade eden Seçer, 

“Bunu daha çok çalışarak, azmederek, kentte düzeni ve dirliği sağlayarak yapabiliriz. Her zaman söylüyoruz; çok konuşmaktan ziyade, çok iş yapmamız gerekiyor. Ülkemiz adına, Mersinimiz adına böyle”

 dedi. Başkan Seçer, yöre derneklerinin önemine değinerek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Karakaya: “4. Çevre Yolu Türkiye’nin örnek yollarından bir tanesi oldu”

Erkenekliler Derneği Başkanı Ali Karakaya, Başkan Seçer’in adaylık sürecinde kendilerini ziyaret edip, “Ben seçilirsem Mersin’e sevgi getireceğim” diyerek yola çıktığını anımsattı. Karakaya,

 “Mersin halkı da teveccüh etti, bu seçimde Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ‘Mersin’de bizi yönet, 5 yıl da seni bir görelim’ diyerek oy verdi. Ondan dolayı ilk hedefte Sevgi Kavşağı’nı yaptı. Mersin’de yapmış olduğu hizmetlerden bir tanesiydi. Şu anda Göçmen Kavşağı yapılıyor, yapacağı hizmetlerden bir tanesi de o. 4. Çevre Yolu Türkiye’nin örnek yollarından bir tanesi oldu. Kendisine derneğim adına, yönetimimiz adına teşekkür ediyorum”

 ifadelerine yer verdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.