.

MESKİ PERSONELİ YANGIN TATBİKATLARINA KATILDI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 11.11.2021 - 09:47, Güncelleme: 11.11.2021 - 09:47 3799+ kez okundu.
 

MESKİ PERSONELİ YANGIN TATBİKATLARINA KATILDI

MESKİ PERSONELİ YANGIN TATBİKATLARINA KATILDI

İş sağlığı ve güvenliğine hassasiyet gösteren MESKİ Genel Müdürlüğü, toplam 300 personele yönelik olarak 4 yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirdi. Eğitimlere katılan MESKİ çalışanları; sivil savunma, iş sağlığı ve güvenliği konularında detaylı bilgilendirildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, çalışanlarına yönelik eğitimlerine devam ediyor. MESKİ İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından verilen yangın tatbikatları ve eğitimlerle MESKİ çalışanları; sivil savunma ile iş sağlığı ve güvenliği konularında daha fazla bilinçlendirildi. MESKİ, yıl içinde 4 adet yangın tatbikatı gerçekleştirdi 2021 yılının ülke genelinde “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla MESKİ Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından toplam 300 personele yönelik olarak 4 yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi. Sivil savunma faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması hedefi ve yangından korunma ekipmanlarının kontrollerinin yapılması faaliyeti doğrultusunda MESKİ, sivil savunma konusunda çalışanlarını bilinçlendirmeye devam ediyor. Bu amaçla hareket eden MESKİ, yıl içinde yapılan tatbikat sayılarını artırdı. Eğitimde; yangına ilk müdahalenin yapılması, yangın söndürücülerin kullanılması, yangın anında yapılması gerekenler, hangi cins yangın söndürücünün hangi sınıf yangında kullanılması gerektiği konularında personele teorik ve pratik bilgiler verildi.  
MESKİ PERSONELİ YANGIN TATBİKATLARINA KATILDI

İş sağlığı ve güvenliğine hassasiyet gösteren MESKİ Genel Müdürlüğü, toplam 300 personele yönelik olarak 4 yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirdi. Eğitimlere katılan MESKİ çalışanları; sivil savunma, iş sağlığı ve güvenliği konularında detaylı bilgilendirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, çalışanlarına yönelik eğitimlerine devam ediyor. MESKİ İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından verilen yangın tatbikatları ve eğitimlerle MESKİ çalışanları; sivil savunma ile iş sağlığı ve güvenliği konularında daha fazla bilinçlendirildi.

MESKİ, yıl içinde 4 adet yangın tatbikatı gerçekleştirdi

2021 yılının ülke genelinde “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla MESKİ Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından toplam 300 personele yönelik olarak 4 yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi.

Sivil savunma faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması hedefi ve yangından korunma ekipmanlarının kontrollerinin yapılması faaliyeti doğrultusunda MESKİ, sivil savunma konusunda çalışanlarını bilinçlendirmeye devam ediyor. Bu amaçla hareket eden MESKİ, yıl içinde yapılan tatbikat sayılarını artırdı. Eğitimde; yangına ilk müdahalenin yapılması, yangın söndürücülerin kullanılması, yangın anında yapılması gerekenler, hangi cins yangın söndürücünün hangi sınıf yangında kullanılması gerektiği konularında personele teorik ve pratik bilgiler verildi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.