.

İCLAL EKENLER LİSESİ ESKİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BULUŞMA

Tarsus (BH) - Blok Haber | 28.09.2021 - 18:01, Güncelleme: 28.09.2021 - 18:01 9761+ kez okundu.
 

İCLAL EKENLER LİSESİ ESKİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BULUŞMA

İCLAL EKENLER LİSESİ ESKİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BULUŞMA

1995-96 İclal Ekenler Lisesi İlk Mezunları geçtiğimiz gün, büyük bir heyecanla Tarsus Şehitlertepesi Gülce kafede  bir araya geldiler. Öğrencilik yılları hakkında anılarını anlatan 1995-96 İclal Ekenler Lisesi İlk Mezunları ,eski anılarını yâd ettiler.. Gelecek yıllarda da en az senede birgün buluşma sözü vererek ve güzel bir akşam toplantısından sonra ayrılan  İclal Ekenler Lisesi İlk Mezunları  “gelecek yıllarda diğer mezunlarda bir araya gelip böyle güzel bir birliktelik yaşayabilirler” dediler. Biz de diyoruz ki.. “Bu ne güzel bir etkinlik. Çok güzel olmuş. Düşünen ve yerine getirenlere teşekkürler…”
İCLAL EKENLER LİSESİ ESKİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BULUŞMA

1995-96 İclal Ekenler Lisesi İlk Mezunları geçtiğimiz gün, büyük bir heyecanla Tarsus Şehitlertepesi Gülce kafede  bir araya geldiler. Öğrencilik yılları hakkında anılarını anlatan 1995-96 İclal Ekenler Lisesi İlk Mezunları ,eski anılarını yâd ettiler..

Gelecek yıllarda da en az senede birgün buluşma sözü vererek ve güzel bir akşam toplantısından sonra ayrılan  İclal Ekenler Lisesi İlk Mezunları  “gelecek yıllarda diğer mezunlarda bir araya gelip böyle güzel bir birliktelik yaşayabilirler” dediler.

Biz de diyoruz ki.. “Bu ne güzel bir etkinlik. Çok güzel olmuş. Düşünen ve yerine getirenlere teşekkürler…”

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.