.

MERSİN İDMAN YURDU RUHU DAİMA YAŞAYACAK

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.08.2021 - 13:08, Güncelleme: 16.08.2021 - 13:08 2002+ kez okundu.
 

MERSİN İDMAN YURDU RUHU DAİMA YAŞAYACAK

Yeniden zaferden zafere koşacağımız tribünlerde şampiyonluk marşları söyleyeceğimiz güzel günleri görmek umuduyla

Mesajında; Mersin’in en köklü ve efsane futbol takımı Mersin İdman Yurdu’nun (MİY) 96’ncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Bir zamanlar Süper Lig’de fırtınalar estiren Mersin İdman Yurdu’muz; 1983 ve 1984 sezonunda 2’nci ligde yer almasına rağmen Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden ilk Akdeniz ekibi unvanı alarak da bizleri gururlandırmış, göğsümüzü kabartmıştır. Her ne kadar MİY adı değişmiş olsa da ilk gözbebeğimiz olan kulübümüz kalbimizde yaşamaya devam ediyor” dedi. “İz Bırakanlar Müzesi’nde MİY’e bir oda ayrıldı” “Bugün 96 yaşını geride bırakmış koca bir çınar olan MİY’e fedakârca hizmet eden, unutulmaz başarılara imza atan herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diyen Başkan Gültak; “MİY ruhu daima yaşayacak ve bu ruha Mersinliler olarak da sahip çıkacağız. Akdeniz Belediyesi olarak, restore edip 'Mersin’e İz Bırakanlar Müzesi’ne dönüştürdüğümüz tarihi Mersin Evi’nin bir odasını ilk göz ağrımız Mersin İdmanyurdu için hazırlıyoruz. MİY ruhu asla unutulmayacak, bu sevda hiçbir zaman bitmeyecek. Bugün İçel İdmanyurdu adıyla mücadele eden kulübümüzün de maddi-manevi yanındayız. Mersin'in ve Mersin sporunun bir neferi olarak spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.  
Yeniden zaferden zafere koşacağımız tribünlerde şampiyonluk marşları söyleyeceğimiz güzel günleri görmek umuduyla


Mesajında; Mersin’in en köklü ve efsane futbol takımı Mersin İdman Yurdu’nun (MİY) 96’ncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Bir zamanlar Süper Lig’de fırtınalar estiren Mersin İdman Yurdu’muz; 1983 ve 1984 sezonunda 2’nci ligde yer almasına rağmen Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden ilk Akdeniz ekibi unvanı alarak da bizleri gururlandırmış, göğsümüzü kabartmıştır. Her ne kadar MİY adı değişmiş olsa da ilk gözbebeğimiz olan kulübümüz kalbimizde yaşamaya devam ediyor” dedi. “İz Bırakanlar Müzesi’nde MİY’e bir oda ayrıldı” “Bugün 96 yaşını geride bırakmış koca bir çınar olan MİY’e fedakârca hizmet eden, unutulmaz başarılara imza atan herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diyen Başkan Gültak; “MİY ruhu daima yaşayacak ve bu ruha Mersinliler olarak da sahip çıkacağız. Akdeniz Belediyesi olarak, restore edip 'Mersin’e İz Bırakanlar Müzesi’ne dönüştürdüğümüz tarihi Mersin Evi’nin bir odasını ilk göz ağrımız Mersin İdman yurdu için hazırlıyoruz. MİY ruhu asla unutulmayacak, bu sevda hiçbir zaman bitmeyecek. Bugün İçel İdman yurdu adıyla mücadele eden kulübümüzün de maddi-manevi yanındayız. Mersin'in ve Mersin sporunun bir neferi olarak spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.