.

BAŞKAN BOZDOĞAN HAFTA SONU TATİLİNİ VATANDAŞLARA AYIRMAYA DEVAM EDİYOR

Genel (BH) - Blok Haber | 16.08.2021 - 09:06, Güncelleme: 16.08.2021 - 09:06 1248+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN HAFTA SONU TATİLİNİ VATANDAŞLARA AYIRMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN BOZDOĞAN HAFTA SONU TATİLİNİ VATANDAŞLARA AYIRMAYA DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan hafta içi yoğun çalışmalarla yürüttüğü belediye başkanlığı görevinin yanı sıra hafta sonu tatilini de halkın sağlık sorunlarına ayırmaya devam ediyor. Vatandaşların dertlerini dinleyen Bozdoğan, yönlendirici bilgilendirmelerde bulunuyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hafta içinde belediye başkanlık görevini yürütürken, diğer yandan da halkın sağlık sorunlarıyla ilgileniyor. “Eğiten Üreten Sağlıklı ve Kültürlü Tarsus” şiarıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Bozdoğan, Her Pazar tatilini vatandaşlara ayırıyor. Belediye tesisleri içerisinde gelen vatandaşların sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Bozdoğan, hastalara yönlendirici bilgiler aktarıyor. Sağlıklı bir toplum yaratma çabasında olduklarını belirten başkan Bozdoğan, Tarsus Belediyesi olarak her köye doktor muayene odalarını da hizmete açmaya devam ettiklerini söyledi.
BAŞKAN BOZDOĞAN HAFTA SONU TATİLİNİ VATANDAŞLARA AYIRMAYA DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan hafta içi yoğun çalışmalarla yürüttüğü belediye başkanlığı görevinin yanı sıra hafta sonu tatilini de halkın sağlık sorunlarına ayırmaya devam ediyor. Vatandaşların dertlerini dinleyen Bozdoğan, yönlendirici bilgilendirmelerde bulunuyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hafta içinde belediye başkanlık görevini yürütürken, diğer yandan da halkın sağlık sorunlarıyla ilgileniyor. “Eğiten Üreten Sağlıklı ve Kültürlü Tarsus” şiarıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Bozdoğan, Her Pazar tatilini vatandaşlara ayırıyor. Belediye
tesisleri içerisinde gelen vatandaşların sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Bozdoğan, hastalara yönlendirici bilgiler aktarıyor. Sağlıklı bir toplum yaratma çabasında olduklarını belirten başkan Bozdoğan, Tarsus Belediyesi olarak her köye doktor muayene odalarını da hizmete açmaya devam ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.