.

ORMAN YANGINI İÇİN GİTTİKLERİ MUĞLADA 3 KATLI BİNAYI SÖNDÜRDÜLER

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.08.2021 - 09:34, Güncelleme: 04.08.2021 - 09:34 1342+ kez okundu.
 

ORMAN YANGINI İÇİN GİTTİKLERİ MUĞLADA 3 KATLI BİNAYI SÖNDÜRDÜLER

Orman yangınını söndürmek için gittikleri Muğla da yol üzerinde karşılaştıkları 3 katlı bir iş yerinde çıkan yangını söndürdü

Muğla’nın Fethiye ilçesine takviye amaçlı giden Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, bölgede kriz masasına ulaşmak üzereyken yol üzerinde bir iş yerinde yoğun dumanların yükseldiğini fark etti. Muğla Fethiye ilçesi Kaşyaka Mahallesi Mustafa Pekin Caddesi’nde tekstil atölyesi olduğu öğrenilen 3 katlı binada tiner ve boyaların tutuşması nedeniyle başlayan yangına müdahale eden Kayseri İtfaiyesi, Muğla İtfaiyesi ekipleri ile kısa sürede yangını söndürdü. Merdiven aracılığıyla çatıdan da müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına alırken, soğutma işlemleri devam ediyor. Bina yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Kayseri itfaiyesinin yangına ilk müdahalesi ve yangını söndürmek için canla başla mücadele vermesi amatör kameralara yansıdı.  
Orman yangınını söndürmek için gittikleri Muğla da yol üzerinde karşılaştıkları 3 katlı bir iş yerinde çıkan yangını söndürdü


Muğla’nın Fethiye ilçesine takviye amaçlı giden Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, bölgede kriz masasına ulaşmak üzereyken yol üzerinde bir iş yerinde yoğun dumanların yükseldiğini fark etti.  Muğla Fethiye ilçesi Kaşyaka Mahallesi Mustafa Pekin Caddesi’nde tekstil atölyesi olduğu öğrenilen 3 katlı binada tiner ve boyaların tutuşması nedeniyle başlayan yangına müdahale eden Kayseri İtfaiyesi,  Muğla İtfaiyesi ekipleri ile kısa sürede yangını söndürdü. Merdiven aracılığıyla çatıdan da müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına alırken, soğutma işlemleri devam ediyor. Bina yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.  Kayseri itfaiyesinin yangına ilk müdahalesi ve yangını söndürmek için canla başla mücadele vermesi amatör kameralara yansıdı.
 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.