.

Bakan Bilgin Haziran ayı nakdi ücret ödemeleri hakkında bilgi verdi

Ekonomi (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.07.2021 - 12:23, Güncelleme: 08.07.2021 - 12:23 1783+ kez okundu.
 

Bakan Bilgin Haziran ayı nakdi ücret ödemeleri hakkında bilgi verdi

Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 9 Temmuz da yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, nakdi ücret desteği ödemelerine ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Bakan Bilgin, ödemelerin 9 Temmuz'da hesaplarda olacağını söyledi. IBAN'I OLMAYAN PTT'DEN ALACAK Bakan Bilgin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Temmuz'da yapacağız. Ödemeler vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlarımız ise ödemelerini PTT üzerinden alabilirler" dedi.Haziran ayı nakdi ücret desteği ödemeleri 9 Temmuz'da yatırılacak  NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NEDİR? Koronavirüs (Covid-19) salgınının ekonomik ve sosyal hayata etkilerinin azaltılması amacıyla, 4447 sayılı Kanunun geçici 24 üncü maddesi kapsamındaki kişilere ücretsiz izne çıkarıldıkları veya işsiz kaldıkları dönem için İşsizlik Sigortası Fonundan ve İŞKUR tarafından yapılan ödemedir.
Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 9 Temmuz da yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, nakdi ücret desteği ödemelerine ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Bakan Bilgin, ödemelerin 9 Temmuz'da hesaplarda olacağını söyledi. IBAN'I OLMAYAN PTT'DEN ALACAK Bakan Bilgin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, " Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Temmuz'da yapacağız. Ödemeler vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlarımız ise ödemelerini PTT üzerinden alabilirler" dedi. Haziran ayı nakdi ücret desteği ödemeleri 9 Temmuz'da yatırılacak  NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NEDİR? Koronavirüs (Covid-19) salgınının ekonomik ve sosyal hayata etkilerinin azaltılması amacıyla, 4447 sayılı Kanunun geçici 24 üncü maddesi kapsamındaki kişilere ücretsiz izne çıkarıldıkları veya işsiz kaldıkları dönem için İşsizlik Sigortası Fonundan ve İŞKUR tarafından yapılan ödemedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.