.

MİTHAT ERTAŞ YENİDEN ASKF BAŞKANI SEÇİLDİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.06.2021 - 13:51, Güncelleme: 24.06.2021 - 13:51 1311+ kez okundu.
 

MİTHAT ERTAŞ YENİDEN ASKF BAŞKANI SEÇİLDİ

Seçimlerde Serhat Yıldırım ile yarışan Mithat Ertaş yeni dönemde de görevine devam etme yetkisi aldı

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı için yapılan seçimi Mithat Ertaş kazandı. Yönetimde Tarsus’tan Selih Erdoğan da yer aldı. Seçimlerde Serhat Yıldırım ile yarışan Mithat Ertaş yeni dönemde de görevine devam etme yetkisi aldı. Yapılan oylamada Mithat Ertaş geçerli oyların 311’ini aldı, Serhat Yıldırım ise 206 oyda kaldı. Ertaş pandemi nedeniyle gerçekleştiremedikleri projeler üzerinde çalışma yapacaklarını, tesisleşme ve amatör kulüplerin sorunlarının öncelikli çalışmalar içerisinde yer aldığını belirtti. Centilmence yarışan rakibini de kutlayan ve güzel bir genel kurul yaşadıklarını belirten Ertaş, “”Mersin Sporunu üst seviyelere taşımak istiyoruz” dedi.  
Seçimlerde Serhat Yıldırım ile yarışan Mithat Ertaş yeni dönemde de görevine devam etme yetkisi aldı

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı için yapılan seçimi Mithat Ertaş kazandı. Yönetimde Tarsus’tan Selih Erdoğan da yer aldı. Seçimlerde Serhat Yıldırım ile yarışan Mithat Ertaş yeni dönemde de görevine devam etme yetkisi aldı. Yapılan oylamada Mithat Ertaş geçerli oyların 311’ini aldı, Serhat Yıldırım ise 206 oyda kaldı. Ertaş pandemi nedeniyle gerçekleştiremedikleri projeler üzerinde çalışma yapacaklarını, tesisleşme ve amatör kulüplerin sorunlarının öncelikli çalışmalar içerisinde yer aldığını belirtti. Centilmence yarışan rakibini de kutlayan ve güzel bir genel kurul yaşadıklarını belirten Ertaş, “” Mersin Sporunu üst seviyelere taşımak istiyoruz” dedi.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.