.

Toplu taşımada kayıp büyük yeni düzenleme şart

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.06.2021 - 11:19, Güncelleme: 03.06.2021 - 11:19 1243+ kez okundu.
 

Toplu taşımada kayıp büyük yeni düzenleme şart

Toplu taşımada kayıp büyük yeni düzenleme şart

Toplu taşımada kayıp büyük, yeni düzenleme şart  Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, meslek komiteleriyle bir araya gelerek pandemi salgınının sektörlere etkilerini ele almaya devam ediyor. Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, bu kez de nakliye, toplu taşıma ve servis hizmeti sunan komite üyeleriyle bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Pandemi salgınının etkileri devam ederken bir yandan da sektörlere yansımaları giderek derinleşiyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da meslek komiteleriyle bir araya gelerek sektörlerde yaşanan sorunları sektör temsilcilerinden dinlemeye devam ediyor. Tarsus TSO’nun bu kapsamda konuğu bu kez 9. Meslek Grubunu içeren Nakliye, Lojistik, Toplu Taşıma ve Servis hizmetleri sunan üye temsilcileri oldu.   ‘’İflas eşiğindeyiz’’ Meslek grubu adına Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı da olan Adem Göçer, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaretinde sektörde yaşadıkları zorlukları anlattı. Pandemi salgınının özellikle toplu taşıma ve servisçilik hizmetlerinde ciddi iş kaybına uğrattığını belirten Göçer, ‘’Mağduriyetimiz giderek artıyor. Neredeyse iflas durumuna geldik. Nakliye sektöründe de şoför çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesine ihtiyaç var. Mevcut çalışma saatleriyle işi yürütmek zor. Maliyetler zaten sürekli artıyor. En kısa zamanda yeni düzenleme yapılmasını talep ediyoruz.’’diye konuştu. Tarsus TSO Başkanı Koçak da TOBB nezdinde üst kuruluşlara meslek gruplarının sorunlarını aktarmaya ve çözümü için takibi olmaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Bu zor süreci atlatıp ekonomimizin düzelmesi için çabalarımız sürecek.’’dedi.
Toplu taşımada kayıp büyük yeni düzenleme şart

Toplu taşımada kayıp büyük, yeni düzenleme şart 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, meslek komiteleriyle bir araya gelerek pandemi salgınının sektörlere etkilerini ele almaya devam ediyor. Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, bu kez de nakliye, toplu taşıma ve servis hizmeti sunan komite üyeleriyle bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Pandemi salgınının etkileri devam ederken bir yandan da sektörlere yansımaları giderek derinleşiyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da meslek komiteleriyle bir araya gelerek sektörlerde yaşanan sorunları sektör temsilcilerinden dinlemeye devam ediyor. Tarsus TSO’nun bu kapsamda konuğu bu kez 9. Meslek Grubunu içeren Nakliye, Lojistik, Toplu Taşıma ve Servis hizmetleri sunan üye temsilcileri oldu.

 

‘’İflas eşiğindeyiz’’

Meslek grubu adına Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı da olan Adem Göçer, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaretinde sektörde yaşadıkları zorlukları anlattı. Pandemi salgınının özellikle toplu taşıma ve servisçilik hizmetlerinde ciddi iş kaybına uğrattığını belirten Göçer, ‘’Mağduriyetimiz giderek artıyor. Neredeyse iflas durumuna geldik. Nakliye sektöründe de şoför çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesine ihtiyaç var. Mevcut çalışma saatleriyle işi yürütmek zor. Maliyetler zaten sürekli artıyor. En kısa zamanda yeni düzenleme yapılmasını talep ediyoruz.’’diye konuştu.

Tarsus TSO Başkanı Koçak da TOBB nezdinde üst kuruluşlara meslek gruplarının sorunlarını aktarmaya ve çözümü için takibi olmaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Bu zor süreci atlatıp ekonomimizin düzelmesi için çabalarımız sürecek.’’dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.