.

Skor tabelaları bakımdan geçti

Genel (BH) - Blok Haber | 03.06.2021 - 10:41, Güncelleme: 03.06.2021 - 10:41 1477+ kez okundu.
 

Skor tabelaları bakımdan geçti

Skor tabelaları bakımdan geçti

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’ne bağlı spor tesislerinde miadını dolduran skor tabelaları yenilenirken, bakım ve onarımları da yapıldı.   Skor tabelaları bakımdan geçti   Yıllardır birçok spor organizasyonuna ve Kocaeli’nin amatör spor kulüplerinin spor karşılaşmalarına ev sahipliği yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tesislerde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’ne bağlı spor tesislerinde miadını dolduran skor tabelası yenilenirken bakım ve onarımları da yapılarak tekrar faaliyete alındı.   KOCAELİ SPORDA DA MARKA KENT Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın öncülüğünde Kocaeli’nin sporda da marka kent olması hedefiyle eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere saha ve tesis binaları, her branşa özel spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde de amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de sporun başkenti olma hedefiyle tesislere ve sporculara tam destek sağlıyor.   BİRÇOK İLEÇEDE TESİSLER ONARILIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Derbent ve Aslanbey Stadı, Başiskele Doğantepe Stadı, Dilovası Çerkeşli Stadı ile Karamürsel Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu’nda ömrünü dolduran mevcut skor tabelaları yenilendi. Tamir edilebilen skor tabelaları yenilenirken bakım ve onarımları da kurum ekipleri tarafından yapılarak faaliyete alınıp sporseverlerin hizmetine sunuldu.
Skor tabelaları bakımdan geçti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’ne bağlı spor tesislerinde miadını dolduran skor tabelaları yenilenirken, bakım ve onarımları da yapıldı.

 

Skor tabelaları bakımdan geçti

 

Yıllardır birçok spor organizasyonuna ve Kocaeli’nin amatör spor kulüplerinin spor karşılaşmalarına ev sahipliği yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tesislerde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’ne bağlı spor tesislerinde miadını dolduran skor tabelası yenilenirken bakım ve onarımları da yapılarak tekrar faaliyete alındı.

 

KOCAELİ SPORDA DA MARKA KENT

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın öncülüğünde Kocaeli’nin sporda da marka kent olması hedefiyle eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere saha ve tesis binaları, her branşa özel spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde de amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de sporun başkenti olma hedefiyle tesislere ve sporculara tam destek sağlıyor.

 

BİRÇOK İLEÇEDE TESİSLER ONARILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Derbent ve Aslanbey Stadı, Başiskele Doğantepe Stadı, Dilovası Çerkeşli Stadı ile Karamürsel Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu’nda ömrünü dolduran mevcut skor tabelaları yenilendi. Tamir edilebilen skor tabelaları yenilenirken bakım ve onarımları da kurum ekipleri tarafından yapılarak faaliyete alınıp sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.