.

Diyarbakır da 115 ayrı noktaya narko terör operasyonu

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 02.06.2021 - 13:56, Güncelleme: 02.06.2021 - 13:56 1147+ kez okundu.
 

Diyarbakır da 115 ayrı noktaya narko terör operasyonu

Diyarbakır da 115 ayrı noktaya narko terör operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nın, uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Başarılı operasyonlarla terörün finans kaynağına tarihin en büyük darbeleri vuruluyor. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Lice ilçesi kırsalında titiz çalışmalar neticesinde tespit edilen 115 ayrı koordinatta uyuşturucu tarlalarına yönelik havadan ve karadan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Narko-Terör Operasyonu" başlattı. 87 TİMLİ OPERASYON Operasyonda jandarma özel harekat, jandarma komando ve güvenlik korucularından oluşan 87 timin yanı sıra hassas burunlu jandarma narkotik köpekleri de yer alıyor. 4,5 MİLYON KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ Şu ana kadar yaklaşık 4,5 milyon kök kenevirin tespit edilerek imha edildiği operasyon kapsamında, bölgede uyuşturucu imal eden 26 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma sürüyor. Bölgede operasyonlar devam ediyor.  
Diyarbakır da 115 ayrı noktaya narko terör operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nın, uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

Başarılı operasyonlarla terörün finans kaynağına tarihin en büyük darbeleri vuruluyor.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Lice ilçesi kırsalında titiz çalışmalar neticesinde tespit edilen 115 ayrı koordinatta uyuşturucu tarlalarına yönelik havadan ve karadan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Narko-Terör Operasyonu" başlattı.

87 TİMLİ OPERASYON

Operasyonda jandarma özel harekat, jandarma komando ve güvenlik korucularından oluşan 87 timin yanı sıra hassas burunlu jandarma narkotik köpekleri de yer alıyor.

4,5 MİLYON KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ

Şu ana kadar yaklaşık 4,5 milyon kök kenevirin tespit edilerek imha edildiği operasyon kapsamında, bölgede uyuşturucu imal eden 26 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma sürüyor.

Bölgede operasyonlar devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.