.

Meltem Miraloğlu Amerika da ticarete atıldı

Genel (BH) - Blok Haber | 02.06.2021 - 08:56, Güncelleme: 02.06.2021 - 08:56 1372+ kez okundu.
 

Meltem Miraloğlu Amerika da ticarete atıldı

Meltem Miraloğlu Amerika da ticarete atıldı

Bir dönem ekranların yıldız isimlerinden olan Meltem Miraloğlu, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 34 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Bir dönem Patrick'in yanından ayrılan Miraloğlu, ticarete girdi. BITTIM SABUNU SATIYOR Patrick Grady ile yaptığı evliliğiyle gündem yaratan ünlü oyuncu, hayalindeki gibi oyunculuk yapamayınca ticarete yöneldi. Aslen Mardinli olan Meltem Miraloğlu, buradaki akrabalarının yaptığı bıttım sabunlarını ABD'ye getirtti. ŞİRKET KURDU Getirdiği ürünleri büyük ilgi gören Meltem Miraloğlu, şimdi de eşi üzerine bir şirket kurup işleri büyütmeye karar verdi.
Meltem Miraloğlu Amerika da ticarete atıldı

Bir dönem ekranların yıldız isimlerinden olan Meltem Miraloğlu, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

34 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Bir dönem Patrick'in yanından ayrılan Miraloğlu, ticarete girdi.

BITTIM SABUNU SATIYOR

Patrick Grady ile yaptığı evliliğiyle gündem yaratan ünlü oyuncu, hayalindeki gibi oyunculuk yapamayınca ticarete yöneldi. Aslen Mardinli olan Meltem Miraloğlu, buradaki akrabalarının yaptığı bıttım sabunlarını ABD'ye getirtti.

ŞİRKET KURDU

Getirdiği ürünleri büyük ilgi gören Meltem Miraloğlu, şimdi de eşi üzerine bir şirket kurup işleri büyütmeye karar verdi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.